Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję różnych filmów w których występują jakieś głębsze relacje - przyjaźń, miłość między nauczycielem i uczniem (tutaj akurat kwestia płci nieważna) Proszę o pomoc.

Film oglądałam jakieś dobre 8-10 lat temu na płycie. Wydaje mi się, że to jakaś wersja Pinokia, ale pod tym względem nie mogę nic znaleźć. Pamiętam, że w lesie zgubiła się grupa dzieci, poszli tam za namową jednego chłopca i właśnie później rodzice innych dzieci mieli pretensje do jego ojca. Jakaś kobieta, bodajże...

Oglądałam go dość dawno, pamietam tylko tyle, ze był zwiazny z hakerami, włamaniem do systemu, zagrożone było Państwo. Ktoś kojrzy co to moglo byc?

Szukam filmu, stary może być z lat 90-tych, zagraniczny kobieta spotykała się z chłopakiem, chcieli być razem, później okazało się że jest on agresywny, trzymał pas w ręku i kazał jej chodzić na czworakach, później ona nie chciała się z nim spotykać, powiedziała to jakieś (muś) przyjaciółce (elowi), że nie chce się już...

więcej

Witam
Poszukuję filmu z okolic roku 2005+
Zaczyna się tak że główny bohater budzi się w jakiś podziemiach nic nie pamiętając. Jaskinie/podziemia zostały jakby przystosowane infrastrukturalnie do "przechowywania, selekcji" ludzi. Zarządza tym tajemnicza organizacja walcząca z przeludnieniem, rozwija zieloną energię....

więcej

mało pamiętam więc będę pisał urywkami
dziewczyna zostaje porwana przez pedofila w jakimś ukrytym pokoju na środku pola
wtedy dzieją się jakieś rzeczy że ta dziewczyna sobie to wyobraża np.
pod koniec ten facet chcę się pozbyć sejfu chyba ze zwłokami w środku i wrzuca go do dużego dołu który tam zasypują
i...

szkam filmu fantazy w którym kobieta chodzi po placu zabaw i w tym samym czasie na drugim końcu świata w azji jej avatar jako potwor robi te same rzeczy wykonuje te same ruchy. Z góry dzięki za pomoc :)

Facet zrywa z dziewczyną żeby nie kupić jej prezentu na święta, walentynki czy inną okazję i planuje do niej wrócić zaraz po tym dniu. Dziewczyna jednak znajduje sobie kogoś i jest to ktoś bogaty, chyba koszykarz, ale pewności nie mam. Facet oczywiście uświadamia sobie że zawalił sprawę, ale próbuje nadal dążyć do...

Pamiętam, ze film jest na podstawie książki. Jest sprzed kilku lat z trailera pamiętam, ze zmarły milioner pozostawia kilka kluczy do spadku pozostawionych w rożnych miejscach np muzyce jaka lubi, grach itp.

Szukam filmu z motywem porwania. Pamiętam że porwano kobietę po uprzednim wypadku samochodowym i zabrano również jej syna. Trzymali ją w pomieszczeniu i chcięli uzyskać chyba kod do banku na laptopie czy coś takiego. Syn był trzymany w jakiejś skrzyni i chyba był na coś chory. Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu. Z...

więcej