Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Już parę tygodni nie działają mi żadne zwiastuny. Buboruje buforuje i wczytać nie umie

Witam,

szukam fajnej komedii na weekend. Najlepiej produkcji amerykańskiej i "świeża" — proponuję od 2012 roku. Znani aktorzy to dodatkowa zaleta.

Pozdrawiam

Witam poszukuje filmów podobnych do : "Oszukać Przeznaczenie" i "Piła" oraz filmów w których postać coś osiąga np był taki film o Angielskim medyku który wyjechał do Azji nie pamiętam do jakiego kraju i został świetnym medykiem, albi np "Bitwa Warszawska" gdzie Polacy też osiągneli świetną rzecz.Mogą być filmy w...

stary film, 2 wojna swiatowa zolnierze nocujący w starym zamku i straszy ich duch ktorego zywcem w zamku zamurowali, z tego co pamietam to komedia była

Cześć, mam ciężkie zadanie bo pamietam tylko jedną scenę i nawet nie jestem pewna cz dobrze ją pamietam. Scena była w domu i tam była czerwona kanapa (chyba), salon był cały oszklony chociaż tego tez nie jestem pewna. Pamietam, ze fabuła polegała na znalezieniu dziecka, bo zaginęło/zostało porwane. Była to dziewczynka....

więcej

Cześć, niestety z filmu pamietam tylko jedna scenę. Czterech chłopców w wieku od 8 do 12 mieszka przy plazy i pamietam ze oni się tam bawili i chyba walczyli o jedna dziewczynę blondynkę. I ta scena chyba była ich wspomnieniem. Pamietam tez jakiś wysoki klif na tej plazy. Liczę ze mimo takiego opisu ktoś mi podpowie co...

więcej

Zdaje się, że to film anglojęzyczny.
Oglądany max. 3 lata temu, więc najpóźniej powstał 2015/2016

Zdaje się, że akcja rozgrywa się w latach 70-80.
Zamach dokonany przez córkę jest szokiem dla rodziny.
Ojciec długo poszukiwał córki, spotkali się po latach, należała zdaje się do czegoś w rodzaju sekty.
Była bardzo...

więcej

film o dziewczynie która przeprowadziła się do nowego miasta z powodu przeszłości. w filmie były nauczyciel który w zależności od tematu lekcji przebierał się za postacie historyczne. Wiecie omawiamy rzym przebiera się za rzymanina. Nauczyciel poprosił dziewczynę by ta pomogła chłopakowi napisać esej. I tyle pamiętam....

więcej

Na filmwebie są dwa oddzielne wpisy o jednym filmie, różni je data publikacji, jeden tytuł jest po polsku, drugi po angielsku, choć powinny stanowić jedną i te samą stronę o filmie Ania z Zielonego...

Poszukuję filmu gdzie grupa osób nagrywała film dokumentalny o nawiedzonym miejscu. Jeśli ktoś kojarzy bardzo proszę o napisanie tego filmu.