Witam szukam ciekawych filmów produkcji Ukraińskiej/Rosyjskiej. Najlepiej żeby były tylko z polskimi napisami. Czy na jakiś stronach typu netflix itp znajdę coś takiego ?
Potrzebuję pomocy, nie pamiętam za dużo faktów z filmu, oglądałem go z 10-15lat temu na TVP. Był to horror, to tyle czego jestem pewien :D Historia filmu działa się najprawdopodobniej w jakimś starym domu. Przyjechała do niego jakaś kobieta, nie pamiętam już po co, mozliwe że prowadziła jakieś śledztwo czy coś. Na...
Dla niepoznaki. Taki suchar na dziś. A tak serio to jak to się dzieje, że poważne seriale mają problem z udźwiękowieniem, a jakieś klany na wspólnej w plebanii z ojcem Mateuszem nie mają takich problemów?
Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję filmu który zapadł mi w pamięć a oglądałem go jakieś kilkanaście lat temu jako dzieciak (aż tak zapadł mi w pamięć) gdzieś bodaj w telewizji publicznej. Otóż tak oto co pamiętam: film był dość stary (czarno biały lub kolorowany(technicolor?)), ogółem fabuła była dość prosta - gdzieś w...
więcej
Cześć
Tak jak w tytule - szukam filmu krótkometrażowego, który mniej więcej 1,5 roku temu był dość popularny na yt. Był to film w którym główny bohater - młody facet, zginął w wypadku i po śmierci mógł zapytać o wszystko co dotyczyło jego życia. Pytał np o to ile zjadł jajek, ile razy uprawiał seks, ale koniec końców...
Witam poszukuje film gdzie mężczyzna stracił rodzinę, będący na wózku szukal jakiego demona bodajże była to kobieta.
Opętani ludzi byli w tak zwanym śnie on wchodził do ich snu i wprowadzał ich z tam tad, wiem również że opetana osoba do ucieczki z tego "snu " widzial jakies dzwi roznych kolorów.
Będę wdzięczny za...
Film produkcji USA, rzecz się dzieje gdzieś w USA. Fabuła: “grupa (sekta chyba) zabarykadowala sie na farmie, policja robi oblezenie aby uwolnic uczestnikow spod kontroli ich przywódcy / szefa (dla niektórych z nich chyba nawet ojca),
Film koncy sie tak, ze policja zaczyna strzelac do tych ludzi, ale na ich szczescie...
Film wojenny o II wojnie światowej. Pamiętam tylko jedną scenę z tego filmu. W lesie dochodzi do spotkania niemieckich i amerykańskich żołnierzy, chyba na święta bożego narodzenie, wszyscy są zmęczenie wojna. Nagle ktoś strzela i dochodzi do tragedii. Wszyscy niemieccy żołnierz giną. Ktoś kojarzy co to za film ?
Film ok 2000-2010 chiński Początek: cesarz został porwany, a generał wraz z grupą najlepszych ludzi ratują go pozniej cesarz odznacza generała a ten dostaje posiadłość cesarz wraz z synem przyjeżdżają do niego w odwiedziny, lecz syn, zabija cesarza (jakimś zakazanym ciosem) ten umiera, syn próbuje zabić tego generała...
więcejFilm chyba z lat 90 . Jest to film chyba Polski . Chodzi o to ,że samolot gubią bombę czy jakiś ładunek z lepkim płynem który po uderzeniu w ziemię wybucha i tak powoli kapie. Jakiś młody chłopak chyba z tatą próbują coś tam z tym zrobić czy coś w tym stylu . Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie podpowiedzi .