Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam ciekawych filmów produkcji Ukraińskiej/Rosyjskiej. Najlepiej żeby były tylko z polskimi napisami. Czy na jakiś stronach typu netflix itp znajdę coś takiego ?

Potrzebuję pomocy, nie pamiętam za dużo faktów z filmu, oglądałem go z 10-15lat temu na TVP. Był to horror, to tyle czego jestem pewien :D Historia filmu działa się najprawdopodobniej w jakimś starym domu. Przyjechała do niego jakaś kobieta, nie pamiętam już po co, mozliwe że prowadziła jakieś śledztwo czy coś. Na...

Dla niepoznaki. Taki suchar na dziś. A tak serio to jak to się dzieje, że poważne seriale mają problem z udźwiękowieniem, a jakieś klany na wspólnej w plebanii z ojcem Mateuszem nie mają takich problemów?

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję filmu który zapadł mi w pamięć a oglądałem go jakieś kilkanaście lat temu jako dzieciak (aż tak zapadł mi w pamięć) gdzieś bodaj w telewizji publicznej. Otóż tak oto co pamiętam: film był dość stary (czarno biały lub kolorowany(technicolor?)), ogółem fabuła była dość prosta - gdzieś w...

więcej

Cześć
Tak jak w tytule - szukam filmu krótkometrażowego, który mniej więcej 1,5 roku temu był dość popularny na yt. Był to film w którym główny bohater - młody facet, zginął w wypadku i po śmierci mógł zapytać o wszystko co dotyczyło jego życia. Pytał np o to ile zjadł jajek, ile razy uprawiał seks, ale koniec końców...

więcej

Witam poszukuje film gdzie mężczyzna stracił rodzinę, będący na wózku szukal jakiego demona bodajże była to kobieta.
Opętani ludzi byli w tak zwanym śnie on wchodził do ich snu i wprowadzał ich z tam tad, wiem również że opetana osoba do ucieczki z tego "snu " widzial jakies dzwi roznych kolorów.
Będę wdzięczny za...

więcej

Film produkcji USA, rzecz się dzieje gdzieś w USA. Fabuła: “grupa (sekta chyba) zabarykadowala sie na farmie, policja robi oblezenie aby uwolnic uczestnikow spod kontroli ich przywódcy / szefa (dla niektórych z nich chyba nawet ojca),
Film koncy sie tak, ze policja zaczyna strzelac do tych ludzi, ale na ich szczescie...

więcej

Film wojenny o II wojnie światowej. Pamiętam tylko jedną scenę z tego filmu. W lesie dochodzi do spotkania niemieckich i amerykańskich żołnierzy, chyba na święta bożego narodzenie, wszyscy są zmęczenie wojna. Nagle ktoś strzela i dochodzi do tragedii. Wszyscy niemieccy żołnierz giną. Ktoś kojarzy co to za film ?

Film ok 2000-2010 chiński Początek: cesarz został porwany, a generał wraz z grupą najlepszych ludzi ratują go pozniej cesarz odznacza generała a ten dostaje posiadłość cesarz wraz z synem przyjeżdżają do niego w odwiedziny, lecz syn, zabija cesarza (jakimś zakazanym ciosem) ten umiera, syn próbuje zabić tego generała...

więcej

Film chyba z lat 90 . Jest to film chyba Polski . Chodzi o to ,że samolot gubią bombę czy jakiś ładunek z lepkim płynem który po uderzeniu w ziemię wybucha i tak powoli kapie. Jakiś młody chłopak chyba z tatą próbują coś tam z tym zrobić czy coś w tym stylu . Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie podpowiedzi .