Oglądałem kiedyś genialny film jednak zapomniałem jak się nazywał. Był to film akcji. Chodziło w nim o to, że pewien człowiek przegrał sprawę w sądzie z bandytami którzy zabili lub skrzywdzili jego rodzinę. Zaczął się na nich mścić. Jeśli dobrze pamiętam to było ich 3. Kojarzę coś że na jednego wylał bodajże jakiś kwas...
więcejCześć, tak jak w tytule. Ojciec prowadził firmę. Jego syn chciał wyrzucić część ludzi i zastąpić ich maszynami. Ojciec umiera i pozostawia testament, w którym jest napisane, że jego syn przejmie firmę tylko wtedy jak robi kilka rzeczy. syn pojechał do znajomego ojca na wieś. Tam zostawił auto, bodajże aston martin....
więcejCześć, szukam filmów survivalowych albo takich, gdzie osiedlane są inne planety. Będe wdzięczny za pomoc.
Szukam groteskowych filmów ,filmow animowanych lub anime .Z filmow animowanych obejrzałam już :Gnijaca panna młoda ,Frankenweenie ,Miasteczko Halloween (kocham filmografie Tima Burtona) oprócz Burtona to może jeszcze Koralina.
Filmy takie jak: Rodzina Adamsów ,Charlie i Fabryka Czekolady ,Big fish ,Mroczne cienie
A...
W sąsiedztwie mieszka młody nieśmiały chłopak. Poznaje rówieśniczkę, która mieszka blisko niego. Zaprzyjaźniają się. W mieszkaniu chłopaka, chyba na strychu znajdują coś w stylu radia? Którym można porozumieć się z duchami. Zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Na koniec chyba dziewczyna atakuje chłopaka młotkiem,...
Witam poszukuje filmu ogłądałem go juz dawno. grupa urban explorerów wchodzi chyba do moskiewkiego metra lub podziemia (jakby piekło) a na końcu główny ucieka przed ochroniarzami na dach wiezowca i skacze bez spadochronu. W filmie przewaza muzyka elektro/klubowa.
tak jak w tytule szukam filmu o nieletnim hakerze nie pamiętam tytułu ten nieletni ma 12/13 lat .ktoś zna tytlu podobnego filmu ?
Witam
Poszukuję tytułu filmu który widziałem ostatnio w tv może w 2000 roku będąc jeszcze szczeniakiem. Pamiętam tylko że był to film w którym żona znalazła sobie kochanka i próbowała otruć/zabić męża. Okazało się potem że mąż wcale nie zmarł i powrócił do domu aby się zemścić i pod nieobecność zaczął przerabiać dom...
Cześć,
Postanowiłem napisać recenzję, napracowałem się, i od 25.12.2018 wisi...
Czy to normalne? Czy też zła wola?
https://www.filmweb.pl/film/Walka%3A+%C5%BBycie+i+zaginiona+tw%C3%B3rczo%C5%9B%C 4%87+Stanis%C5%82awa+Szukalskiego-2018-815911/contribute/reviews/5693015/0
pozdrawiam