Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje filmu w ktorym na poczatku koledzy żegnaja kolege piosenką przeżyj to sam, chyba grali to na gitarze a on szed do wojska czy coś takiego. To był stary film, jaki tytuł???

Od razu zaznaczam, że stare czarno-białe klasyki mnie nie interesują. KONKRETNIE.
Chodzi mi o przedział czasowy 1980-1994 i fabuła dziejąca się współcześnie.
Widziałem już:
-Diagnoza zbrodni
-Lista zabójstw
-Morze miłości
-Nagi instynkt
-Ostatnie uwiedzenie
-Podwójne podejrzenie
-Red Rock West
-Rysopis...

Witam, poszukuje filmu, kiedyś oglądałem w tv ze dwa razy, o złej dziewczynie, do której przybywa chyba kuzynka i sprowadza tą kuzynke na złą drogę, chodza do takiej opuszczonej chyba szopy, rzucaja kukły z wiaduktu gdzie giną ludzie, ona chce ją zabuć tą kuzynke później chyba wiem, że może niewiele podałem info, może...

więcej

moze ktos zna tytul.
moga byc spoilerow.
film byl o grupie strarych przyjaciol ktorzy zrobili sobie reunion i wyjechali do lasu na kamping. spotkali wtedy 2 ludzi ktorzy do nich dolaczyli. nad ranem jeden z kolegow zniknal inni podejrzewali ze ktos z grupy go zabil. moge tak caly film strescic ale nie ma sensu. jak...

więcej

Witam, poszukuje filmu który oddaje emocje zdesperowanego ojca poszukującego swoje dzieci.Przykładem takiego filmu ,który przypadł mi do gustu był "Labirynt" z 2013 roku.

Cześć,
Jeżeli znajdzie się ktoś kto rozpozna co to za film to dziękuje z góry :))
Opowiada historie Ojca i córki(młoda 3-6 lat), obydwoje czarnego koloru skóry, mieszkają w jakiejś podłej chacie ojciec ma swoją córką swoją. Córka myśli, że matka która odeszła, któregoś dnia wróci. Generalnie ona go ogarnia,Pewnego...

więcej

...czy WSZYSTKICH nastolatków i ogólną młodzież uważacie za osoby bez jakiegokolwiek gustu filmowego i doceniające tylko blockbustery itp., a naprawdę dobre, pożadne filmy uważające za dno?

Dlaczego pełno jest filmów poruszających wątek dwóch panów, a tak mało wartościowych filmów o kochajacych sie dwoch kobietach?

Gdzie znajde takie wartosciowe dziela?

Witajcie. Poszukuje filmów z luksusem oraz eleganckimi kobietami w tle typu:
-Nagi instynkt
-Wilk z Wall Street
-Świadek mimo woli
-Żar ciała
-Porcelanowy księżyc
-Diagnoza zbrodni

Za polecone tytuły bardzo dziękuje

Witam

Chciałem przestrzec wszystkich przed serwisem centerfilm.pl

Oferują linki do wypożyczalni filmów (za opłatą) a linki te nie działają lub są nie aktualne.

Okradają ludzi bezwzględnie !!!