Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam francuskiego arthausowego filmu, zdaje się z 2012 lub 2013, opowiadającego równocześnie 3 historie: imigranta pracującego na czarno, chłopca wagarującego od szkoły i dziewczyny. W ścieżce dźwiękowej była głównie muzyka elektroniczna
heeelp

Szukam nie filmu lecz teledysku disco polo.
Pamiętam takie scenki:
-dziewczyna leży na leżaku opala się a facet się do niej skrada
-byli w barze
- końcówka teledysku kręcona była przy aucie

szukam tytułu filmu lecz mało pamietam szczegółów. (chyba) rosyjski film o grupie młodych ludzi . jeden z nich wskakuje do jeziora a po wynurzeniu znajduje sie na froncie 2 wojny swiatowej, film chyba mial dwie czesci pamietam ze lecial kiedys na tvp 1 . dzieki za kazdą pomoc

Oglądałem w telewizji z dwa lata temu film o chłopaku któremu śnie się od pewnego czasu taka dziewczyna.
Nagle właśnie ta dziewczyna z jego snów pojawia się w jego szkole. Okazuje się że pochodzi ona z czarodziejskiej rodziny i po osiągnięciu tam 16 lat musi zostać wybrana przez ciemną lub jasną stronę.
A jeszcze jej...

więcej

Witam,
Szukam tytułu filmu który opowiada o chłopaku który cały czas chodził w piżamie, miał jakies zaburzenia psychiczne, był zakochany w dziewczynie (sąsiadce) za którą jeździł wszędzie tam gdzie ona się przenosiła, spotkali się w rodzinnym mieście kiedy dziewczyną wróciła do chorego / umierającego ojca.
Z góry...

więcej

Witam, poszukuję tytułu filmu, który oglądałam już ładnych parę lat temu, nie jestem w stanie określić konkretnie ile. Film jako jeden z niewielu utkwil mi w głowie i jestem mega zdesperowana, aby go znaleźć... Była to historia pewnego sportowca, który nie wyleciał że swoją drużyną, albo na mecz, albo nie wrócił z...

Na początku filmu auto zostaje zatrzymane (chyba) na granicy 2 stanów przez policję/szeryfa/straż graniczna (?) . Okazuje się, że funkcjonariusze to oszuści i przez cały film torturuja tych ludzi (W lesie?). Prawdopodobnie sprzed roku 2014.
Pomocy!

Na Grendlandii odkryto jakiś meteoryt mający zdolności do produkowania nieskończonej energii elektrycznej. Przy wydobywaniu byli zatrudnieniu Eskimosi. Jeden Eskimos zaczął się topić i uratował go jego mały syn który maczał się w tej wodzodzie z meteorytem. Chłopak był głuchy. Przeniósł się wraz z matka do Kopenhagi....

więcej

witam,

poszukuje tytułu bajki która znajdowała się jako dodatek na kasecie VHS 'kolędy gawędy i bajka niespodzianka' mam bardzo duży sentyment do tej kasety. Moze ktoś zna tytuł bajki która była tam zamieszczona jako niespodzianka? Dodaje zdjęcie kasety

https://zapodaj.net/images/35e38d8ee9297.png

pozdrawiam

Witajcie! Mam problem. Widziałem już jakiś czas temu film, dokładnie komedię romantyczną, ale nie znam tytułu. Dla ułatwienia poszukiwań podam skróconą fabułę:
W USA był pewien gość, niezbyt urodziwy. Był on właścicielem restauracji i kochał piękną kobietę, która jednak nie zwracała nań uwagi. Postanowił więc nauczyć...

więcej