Wdowiec poznaje młoda nieśmiała dziewczynę która towarzyszy wymagającej dewocie. Dziewczyna zakochuje się w wdowcu i wychodzi za niego za mąż. Jadą do jego nadmorskiej willi nad urwiskiem. Gospodyni która nadal czci pamięć pierwszej żony robi wszystko żeby zgnebic młodziutka dziewczynę. Na koniec gospodyni podpala...
cześć od kilku lat szukam filmu ktory kiedyś oglądałem ale nie mam pojęcia jaki tytuł ani kto grał oglądałem go prawie 30 lat temu więc nie jest to nowość :) jedyne co pamiętam to że główny bohater przenosi się w czasie i trafia na drugą wojnę i Niemcy testują/używają broni dźwiękowej więc taka trochę fantastyka. może...
więcej
Witam!
Film, którego szukam jest komediodramatem. Cała akcja rozgrywała sie w mieście i gdzies na obrzeżach miasta. Byly to 3 (badz 4) historie różnych ludzi. Jedyne co zapadło mi w pamięć, to jak chłopaki jechali busem jak z bajki Scooby Doo, patrzyli sie na siebie, i w tle grała muzyka "come baby, come come baby"...
Cześć szukam filmu który oglądałem dość dawno temu i nie pamiętam dokładnie o czym był Ale mniej więcej było tak .
Była sobie grupka przyjaciół w lesie i zespół im się samochód i po wejściu do jakiejś wody zmieniają się w potwory. Pamiętam scene jak siedzieli przy ognisku i jeden z nich już nie żył i leżał obok a ta...
czec szukam filmu i kompletnie nie pamietam tytułu, kiedys leciał na jedynce bądz dwójce.
Pamietam tylko z niego ze była matka, córka chyba brat, córka poszła do szkoły w której doszło do
tragedi bo jeden z uczniów zrobił zamach na zkołę ... wie koś jaki to jest tyt ??? zukam tego flmu
juz bardzo długo
Witam poszukuję filmu nazwy nie znam a film pamiętam jak przez mgłę. Film oglądany dawno. Mam nadzieję że dobrze pamiętam i spróbuję go opisać.
Główna bohaterka sama (lub z koleżanką) wprowadza się do domu przy lesie albo w lesie a ich sąsiadem jest z pozoru ułożony facet. Ukrywa swoją twarz przed nimi i jest chyba...
Jestem pewna że kiedyś fragemnt filmu obejrzałam. Fabuła bardzo podobna do książki 365 dni. On ją porywa. Scena ta odbywa się w jego brywatnej bibliotece. On jej pokazuje że w jego domu jest pełno jej portetow. On daje napić się jej szampana a ona wypluwa go na niego....
Witam dzisiaj nie dla mnie a dla znajomej poszukuję komedii podobnych do tej z tytuły. Ktoś ma jakieś propozycje?
Film o gościu, który uczył się żyć od nowa, w sensie jeść, pić itp (nie pamiętam czy był jakimś agentem czy w ogóle był "stworzony od nowa") i policjant go pilnował. On miał jakiegoś wroga. Była scena, że ten policjant go przykuł kajdankami i jego córka (albo siostra) tam weszła i potem zaczęła płakać, a policjant go...
więcej