Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuję tytułów filmów na święta o świątecznej tematyce.

Film oglądałam w TV chyba jakoś w latach 90.
bohaterką była samotna matka małej córeczki albo chłopczyka. Życie im się nie układało, i (chyba) opieka społeczna czy ktoś zachęcił ją, żeby dziecko oddała, by zapewnić mu lepszą przyszłość. Jako, że nie mogła sama pójść na policję i dziecko oddać, podpowiedziano jej,...

Witam wszystkich i będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Film produkcji USA, ma na pewno około 20 lat i jest o dziewczynie w poprawczaku.
Pamiętam początek głównie, czyli ta dziewczyna była z jakimś chłopakiem i zrobili coś złego (chyba kradzież, ale pewien nie jestem) i on zdołał uciec, a dziewczynę niestety złapali i...

Witam pytanie jak w temacie czy znacie może jakieś filmy podobne do linia życia, projekt almanach albo autopsja jane doe

Szukam horroru, w którym na ciele mężczyzny pojawiają się rany cięte, dokładnie słowa. Nie pamiętam dokładnie fabuły ponieważ oglądaliśmy tylko do połowy i to dawno. Z góry dzięki za pomoc ;)

Cześć. Jako dziecko obejrzałem film który zrobił na mnie wrażenie, niestety nie pamiętam tytułu ani nic po za jedną sceną w której "zły gość" wsadził rodzinę do klatki w studni a następnie chłopcu zacisnął dłonie na drucie kolczastym i kazał opuszczać swoją rodzinę w głąb studni. Pamiętam tylko taki szczegół i to...

użytkownik usunięty

Proszę, wymieńcie tytuły filmów, które Waszym zdaniem i zdaniem powszechnym należą do
klasyki francuskiego kina.

Szukam śmiesznej komedii o facecie który ze swoją narzeczoną pojechał do jej rodziców.jej ojciec to były agent który nie lubi chłopaka.Rodzice mają kota którego nauczyli kożystać z toalety.chłopak jest niezdarny i ciągle podpada rodzicom swojej narzyczonej
Proszę o pomoc

szukam bajki w której cala rodzina miała takie czubki na glowach .czarny charakter był wychowany w domu dziecka . chlopiec mieszkający w tej rodzinie miał własne takie jakby laboratorium i wgl .pomocy

HEJ Filmwebowicze :) Szukam horroru z ostatnich lat o chłopcu co jedzie do dziadka na ranczo ... i tam się coś złego dzieje .... pomożecie ??