Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To jest jakaś komedia.
O kobiecie która chce pracować w jakimś ekskluzywnym magazynie a trafia do ich "konkurencji" i zakochuje się w swoim szefie. I przez przypadek wysyła list do tej firmy (ekskluzywnej) i jedzie tam i proboje go odzyskać

Gdzie prostytutka jest główną bohaterką tylko żeby tam były fajne scenki, a nie, że kamerka ucieka jak ma się kobietka za sprzęt faceta ustkami zabrać :)

Linkujcie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu, kojarzy mi się on z Sylvester Stallone ale raczej jestem w błędzie. Akcja przez większość filmu odbywa się w lesie. Główny bohater ukrywa się tam przed policją oraz poluje na nich. Tyle pamiętam. Dzięki z góry za pomoc!

Akcja miała też miejsce w mieście nasz później poszukiwany nie spodobał się...

Proszę o pomoc bo mnie męczy z jakiego filmu oczywiście polskiego pochodzi cytat "Towar macany należy do macanta"Szukam w filmach Barei ale nieskutecznie.Błagam o pomoc bo mnie męczy.

Witam, czy w filmie Bohemian jest pokazana także śmierć Mercurego czy tylko ich największe osiągnięcia koncerty itp?

Witam :)
Szukam horrorów ze świątecznym motywem lub w których akcja odbywa się w święta. Mogą to być slashery, ghost story albo innego typu filmy grozy.

Czy ktoś wie dlaczego jeszcze nie powstały wysokobudżetowe filmy o Thorgalu, He-Manie, czy Lobo? To moi ulubieni bohaterowie z dzieciństwa, wczesnej młodości. Jak można było nie zrobić o nich filmów? Mam już dość tych Czarnych Panter, Aquamanow i Thorów. Dlaczego nikt nigdy nie zajął się takimi klasykami, jak wcześniej...

więcej

to mi podajcie jego top 5 filmów, ja twierdzę że:
1. Pulp Fiction
2. Jungle Fever
3. Czas zabijania
4. Jęk czarnego węża
5. Amos i Andrew

Uwaga, nie oglądałem Mo' Better Blues i kilku innych więc nie uwzględniam, więc proszę podać dobre filmy z nim, tylko proszę bez Avengersów i XXXów...

Witam szukam filmu animowanego najprawdopodobniej o wikingach, nie do końca jestem pewien. Wiem że rodzina z jednym synem osiedla się w nowej chacie ponieważ musieli skądś uciekać. Ów syn pali strzechę jest jeszcze kilka akcji i ucieka od rodziny by udowodnić że się do czegoś nadaje.
Co charakterystyczne był to film...

więcej