witam nie pamietam tytułu bo bardzo dawno oglądałem ten film akcja tego fabryku dziala sie w pewnej amerykanskiej fabryce ktora znajdoiwala sie albo w chinach albo gdzies w afryce dokladnie nei pamietam ale to byla amerykanska fabryka ktora wyzyskiwala tamtejsza ludnosc i pozniej w ta fabryka zatrudnila nowych ludzi i...
więcejSzukam filmu w którym mężczyzna miał tak jak by bunkier pod polem i zaprosił tam dziewczynkę i ją zabił
Hej. Dawno dawno daaaawno temu oglądałem w tvp bardzo ciekawy film. Niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Fabuły nie pamiętam zbyt szczegółowo ze względu na to że film widziałem co najmniej 10 lat temu, ale po krótce polega na tym że facet ma jakieś dziwne zwidy, traci bardzo na wadze, jest bardzo chudy. Na...
Zamierzam obejrzeć ten film ale w moim kinie miejskim będzie wyświetlany dopiero w styczniu albo w lutym. Ktoś już widział ten film ? Warto go zobaczyć ?
Witam szukam filmu, dużo z fabuły nie pamiętam.
Napewno był tam mężczyzna, który czekał w mieście za nową ciężarówką i w tym samym czasie atakował ich jakiś potwór(pterodaktyl)
Szukam filmu który oglądałem jakiś rok temu ale za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu ;/. Uczeń znalazł bunkier(czy coś w tym rodzaju) i znalazł tam przywiązana do stołu "martwą" Kobietę (albo on ją przywiązał nie pamiętam) później uprawiał z nią seks i sprowadził swojego kolegę któremu robiła loda i go ugryzła w...
więcejFilm nagrywano w lipcu 1975 roku na obozie harcerskim dla diabetyków w Świbnie. Wiem, bo moja mama była na tym obozie i posiada pamiętniki z tamtych czasów. Wiem też, że była wtedy filmowana (choruje na cukrzycę). Czy ktoś ma dostęp do tego filmu? Bardzo mi zależy na obejrzeniu go.
Od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć.
Nie pamiętam dokładnie co to za film, ale głównym bohaterem był stolarz mieszkający w małej miejscowości. zona zdradzała go z lokalnym lekarzem. W końcu żona i kochanek uśpili męża i pochowali go żywcem. Odkopał go jego pies.
facet wrócił do domu, uśpił tamtych i w trakcie jak...
Chętnie obejrzalabym film podobny do Nie otwieraj oczu 2018 albo No escape 2015 coś w tym rodzaju Pomożecie? Może jest coś czego nie znam :)
Wiem, tylko tyle, że jest o dwóch bohaterach płci przeciwnej, którzy posiadają superumiejętności niczym superman. W zapowiedzi zastanawiali się, które z nich jest silniejsze. Ten film film leciał jakiś czas temu w telewizji, nie pamiętam na jakim kanale. Obejrzałam zapowiedź i mnie zainteresował a niestety przegapiłam...
więcej