Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka :) Szukam filmu który był może z 3/4 lata temu emitowany w kinie. Nie pamietam tytułu ani bohaterów.
W filmie był chłopiec który przypłynął z rodzicami (bądź z jednym rodzicem) na wyspę. Był bardzo samotny i kiedyś zauważył dziewczynkę bądź chłopcy i śledził go. Ta postać zaprowadziła go do skał w których było...

więcej

Witam wszystkich

Mam pytanie czy zna ktoś tytuł pewnego filmu erotycznego. Pamiętam że leciał on 3-4 lata temu w TVP 1 gdzieś tak o północy, lecz niestety pamiętam tylko początek filmu. Więc z tego co pamiętam to w tym filmie występował tam pewien młody chłopak, który był fotografem czy coś w tym stylu. Pamiętam...

Szukam filmów podobnych do "Podróży do Indii", "Indochin", "Nigdzie w Afryce". Bohater pochodzący z zachodniego społeczeństwa (USA, Wielka Brytania, itp.) zamieszkuje/odbywa podróż do krajów Azjatyckich/Afrykańskich. Z tym że nie chciałbym propozycji typu "Hotel Marigold", interesują mnie jedynie dobre dramaty. Bez...

Witam, szukam filmu z wehikułem czasu. Mężczyzna miał narzeczona i wszedł na chilwe do jakiegoś sklepu/kawiarenki i jego ukochana została na zewnątrz. Po chwili uderzył w nią samochód. Od tamtego czasu facet chciał zbudować wehikuł czasu żeby się przenieść I uratować dziewczynę. Jak mu się to udało to za każdym razem...

więcej

Witam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu. To był film dokumentalny odpowiadający o nawróceniu faceta u którego w dzieciństwie mimo że rodzina była wierząca to jednak wierzono w przesady takie jak wylewanie wosku itd. Przez co już w dzieciństwie wyczuwał obecnosc złego ducha. Pózniej wstępuje do sekty i zostaję...

więcej

Pamiętacie jak w którymś odcinku podpaliła swoja była za pomocą mocy i nie musiała najpierw (wyssać) od kogoś mocy a teraz w 4 odc musiała pocałować kolegę żeby używać magi ? czy tylko mi coś umknęło ?

USA kręcą w 90% filmy gówniane. Jak nie blockbustery bez fabuły to propozycje Oscarowe wałkujące ciągle ten sam temat. Kino polskie ma się jeszcze gorzej. W Indiach to tylko śpiewają i tańczą. Zastanawiam się który kraj lub region świata kręci najlepsze filmy. Najbliżej byłoby mi chyba do Skandynawii: Trylogia...

szukam filmu chyba na faktach jest dziewczyna bardzo religijna wystawia jakas sztuke w szkole z najladniejszym chlopakiem pozniej spotyka bezdomnego chlopaka zakochuje sie w nim pomaga wszystkim w szkole itd a na koncu paru ludzi z tej szkoly zabijaja dziewczyne i kilku innych film chyba na faktach z nowszych

Witam. Szukam bajki ktora siedzi mi w glowie od dziecinstwa ogladalem ja kiedys na kasetach. chyba byly tam 2 lisy i one zniszczyly tame bobrow ktora zalala pralnie szopa pracza i on jak sie wkurzal byl fioletowy jakis i pozniej ich ganial nie jestem pewnien do reszty ale napewno byl tam ten wkuiony szop pracz. dzieki...

więcej

Poszukuję filmu nie pamiętam jak to było lecz pamiętam jego urywki rodzina mieszka w latarni morskiej czy kilka metrów od niej matka wychowuje samotnie z 10 dzieci czy najstarsze rodzeństwo przejęło opiekę nad mlodyszmi bo ojciec i matka zmarło albo no cóż nie pamiętam jak to leciało lecz fajnie by było ten film znowu...

więcej