Hejka :) Szukam filmu który był może z 3/4 lata temu emitowany w kinie. Nie pamietam tytułu ani bohaterów.
W filmie był chłopiec który przypłynął z rodzicami (bądź z jednym rodzicem) na wyspę. Był bardzo samotny i kiedyś zauważył dziewczynkę bądź chłopcy i śledził go. Ta postać zaprowadziła go do skał w których było...
Witam wszystkich
Mam pytanie czy zna ktoś tytuł pewnego filmu erotycznego. Pamiętam że leciał on 3-4 lata temu w TVP 1 gdzieś tak o północy, lecz niestety pamiętam tylko początek filmu. Więc z tego co pamiętam to w tym filmie występował tam pewien młody chłopak, który był fotografem czy coś w tym stylu. Pamiętam...
Szukam filmów podobnych do "Podróży do Indii", "Indochin", "Nigdzie w Afryce". Bohater pochodzący z zachodniego społeczeństwa (USA, Wielka Brytania, itp.) zamieszkuje/odbywa podróż do krajów Azjatyckich/Afrykańskich. Z tym że nie chciałbym propozycji typu "Hotel Marigold", interesują mnie jedynie dobre dramaty. Bez...
Witam, szukam filmu z wehikułem czasu. Mężczyzna miał narzeczona i wszedł na chilwe do jakiegoś sklepu/kawiarenki i jego ukochana została na zewnątrz. Po chwili uderzył w nią samochód. Od tamtego czasu facet chciał zbudować wehikuł czasu żeby się przenieść I uratować dziewczynę. Jak mu się to udało to za każdym razem...
więcejWitam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu. To był film dokumentalny odpowiadający o nawróceniu faceta u którego w dzieciństwie mimo że rodzina była wierząca to jednak wierzono w przesady takie jak wylewanie wosku itd. Przez co już w dzieciństwie wyczuwał obecnosc złego ducha. Pózniej wstępuje do sekty i zostaję...
więcejPamiętacie jak w którymś odcinku podpaliła swoja była za pomocą mocy i nie musiała najpierw (wyssać) od kogoś mocy a teraz w 4 odc musiała pocałować kolegę żeby używać magi ? czy tylko mi coś umknęło ?
USA kręcą w 90% filmy gówniane. Jak nie blockbustery bez fabuły to propozycje Oscarowe wałkujące ciągle ten sam temat. Kino polskie ma się jeszcze gorzej. W Indiach to tylko śpiewają i tańczą. Zastanawiam się który kraj lub region świata kręci najlepsze filmy. Najbliżej byłoby mi chyba do Skandynawii: Trylogia...
szukam filmu chyba na faktach jest dziewczyna bardzo religijna wystawia jakas sztuke w szkole z najladniejszym chlopakiem pozniej spotyka bezdomnego chlopaka zakochuje sie w nim pomaga wszystkim w szkole itd a na koncu paru ludzi z tej szkoly zabijaja dziewczyne i kilku innych film chyba na faktach z nowszych
Witam. Szukam bajki ktora siedzi mi w glowie od dziecinstwa ogladalem ja kiedys na kasetach. chyba byly tam 2 lisy i one zniszczyly tame bobrow ktora zalala pralnie szopa pracza i on jak sie wkurzal byl fioletowy jakis i pozniej ich ganial nie jestem pewnien do reszty ale napewno byl tam ten wkuiony szop pracz. dzieki...
więcejPoszukuję filmu nie pamiętam jak to było lecz pamiętam jego urywki rodzina mieszka w latarni morskiej czy kilka metrów od niej matka wychowuje samotnie z 10 dzieci czy najstarsze rodzeństwo przejęło opiekę nad mlodyszmi bo ojciec i matka zmarło albo no cóż nie pamiętam jak to leciało lecz fajnie by było ten film znowu...
więcej