Witam. Czy kojarzy ktoś może film opowiadający historie pewnego bodajże woznego pracującego w szkole. Uczniowie bardzo zzyli się z nim i gdy pewnego dnia okazuje się że aby utrzymać stanowisko pracy musi zdać jakieś egzaminy nastolatkowie z którymi się zaprzyjaznil postanawiają pomóc mu każdy wedle swoich możliwości....
więcejCześć,parę lat temu oglądałam pewien film o dziewczynie,która zauważając jakieś dziwne stwory poszła za nimi Widziała jak wchodzą do studzienki,a po chwili poszła za nimi i trafiła do ich miasta nie pamiętam co było w tym filmie dalej,ale kojarzę jedną scenę jak siedziała na starej kanapie oblepionej ślimakami w...
Dlaczego nie ma filmu podniebny łowca made in china ??? Oglądałem końcówkę i zdolnie naśladują Hollywood
Cześć, czy ktos kojarzy film w ktorym akcja toczyla sie w bagażniku policyjnego radiowozu. Okazalo się, ze byly to ćwiczenia, policjant byl zamknięty w bagazniku. Z gory dziękuję.
Szukam 1 filmu, jedyne co pamiętam że był o niegrzecznej dziewczynie, która trafiła do jakiegoś ośrodka wychowawczego na wsi. Wiem że były tam tez konie i na początku nie chciała się do nich zbliżać ale z czasem polubila 1 konia. I gdy zmieniła się dopiero wróciła do domu
Witam czy ktoś kojarzy film o niewidomej kobiecie ktora mieszka chyba sama w drewnianym domu w lesie z kotem, i pewnego dnia przychodzi do niej morderca/złodziej i ona ucieka przed nim ? Akcja dzieje się w zimę
witam kupię kasety vhs z lektorem lub vhsripy z gatunku horror jeśli ktoś coś ma proszę o odp na gg 6752417
Szukam filmu, który widziałam kilka lat temu na Camerimage, nie pamiętam niestety w którym roku.
Był to film dramat, bardzo psychologiczny. Opowiadał o kobiecie i jej mężu, o tym jak kolejno rodziła dzieci, finalnie mieli czwórkę. Niby byli szczęśliwi, jednak kobieta nie radziła sobie i pewnego dnia zabierała po kolei...
Poszukuję filmu, w którym były zawarte te elementy:
-opowiadał o dwóch braciach należących do jakiegoś studenckiego bractwa
-młodszy brat i jego koledzy byli gnębieni przez kolegów starszego (raz wprowadzili oni do pokoju młodszego brata osła, który zrobił okropny syf)
-[SPOILER][SPOILER][SPOILER] jeden z kolegów...
Hej, szukam filmu (ewentualnie byl to serial) z ktorego pamietam taka scene:
Bohater, ktory chowal sie przed policja w jakims takim samochodzie kempingowym czy czyms podobnym w kazdym razie byl to jakby wielki plac samochodowy. W tym samochodzie wysmarowal sie jakims gownem albo moczem? porozrywal sobie ciuchy, i...