Witam
Film był o chorym człowieku zamykanym w takiej jakby chłodni na trupy, takiej szufladzie. Po zamknięciu jego umysł podróżował w inne rzeczywistości np zakochał się w jakiejś kobiecie itp
Tyle pamiętam
Ostatnio widzłam zwiastun, gdzie kobieta jechała samochodem z przyjaciółką/siostrą i wtedy wybuchała jakaś epidemia. Kobieta prowadząca auto patrzyła sie przed siebie i nie regowala na nic, powodując tym wypadek. Od tego czasu ludzie nie mogli wychodzic na dwór patrząc na to co się dzieje dookoła nich. Pamiętam takie...
więcej
Cześć, szukam tytułu horroru, który oglądałam ok. 8-10 lat temu. Także obstawiam, że film mógł być z lat 2005-2010. Obejrzałabym go ponownie, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu... Może mi ktoś z Was pomoże :)
Horror raczej nie był z tych "znanych". Główny bohater - seryjny morderca, porywał kobiety i przetrzymywał...
na jakiej stronie i za darmo mozna oglądnać ten film https://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jcze+%C5%9Blicznotki%3A+Powr%C3%B3t+na+Dzik %C4%85+Pla%C5%BC%C4%99-1998-39930 ?
Ostatnio widziałem urywek filmu w którym ludzie byli uwięzieni na plaży. Nie mogli wejść na piasek, bo były w nim jakieś robaki czy coś w tym stylu, które jakby przyklejały człowieka do ziemi, a każda próba kończyła się oderwaniem skóry i chyba wciągnięciem pod powierzchnię. Ostatnio nie mam weny na jakieś filmy, a to...
więcejWitajcie, Poszukuje jednego filmu juz od dawna. Jest on o dziewczynie ktora jest transwestyta, pamietam ze nagrala jeden filmik o sobie, jej mama odeszla chyba gdy sie dowiedziala o jej orientacji. Raz sie zabawiala z dziewczyna nad jeziorem, byla zakochana w swoim przyjacielu, on pozniej odkryl ze tez ja kochana, i...
więcejCzy ktoś wie gdzie mogę znaleźć, obejrzeć film polski pt. "Ostatni dzwonek" z 1986 roku z Buczkowskim https://m.filmweb.pl/film/Ostatni+dzwonek-1986-95334
szukam filmu, gdzie była kobieta która miała się opiekowac dwojka dzieci (chlopcem i dziewczynka) w bodajże białym domu bo ojciec tych dzieci był kims ważnym. No i te dzieci przeganialy kazda swoja opiekunke bo chciały zwrocic uwagę ojca a on był wiecznie zajęty pracą. Z czasem dzieciaki polubily opiekunke i się z nia...
więcejJakies 8 lat temu ogladalam w telewizji film- horror/kryminalny, pojawił sie tam wątek kanibalizmu, pamietam scenę gdzie na ruchomych schodach zjeżdżających do stacji metra leżały konczyny ludzkie, a ostatnia scenat to kobieta leżąca na stole w bialym pomieszczeniu gdzie kanibal mial zamiar ją przygotowac jak kurczaka...
więcej