Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałbym w wolnych chwilach nadrobić zaległości i obejrzeć jak najwięcej filmów z Peterem Falkiem. Niestety filmy z jego udziałem nie są zbyt często pokazywane w telewizji, a w Internecie też ciężko je znaleźć, ale może ja źle szukam, więc zwracam się z pytaniem do was. Może ktoś zna miejsca gdzie można obejrzeć...

Wytłumaczcie mi proszę dlaczego dystrybutorzy decydują się na dubbing skoro nikt go nie lubi, albo lubi go garstka.
Osobiście wolę lektora, ale gdy mam do wyboru napisy i dubbing, wybieram napisy. Pytanie wynika z czystej ciekawości, ponieważ staram się zrozumieć logikę, którą kierują się dystrybutorzy wybierając...

więcej

szukam filmu o chłopaku ktorego dziewczyna rzuciła pojechał na wakacje do kumpla tam miał zapomniec o dziewczynie przez wyrywanie innych pracując jako barman duzo nie pamietam i przepraszam za zasmiecanie

Szukam tytułu filmu.
Nie wiem czy dobrze pamietam ale sprubuje opowiedziec. Dziewczyna zjawia sie na imprezie jakis bedboy ja bajeruje i tak jakby siła wykorzystuje po wszystkim ona wychodzi z imprezy. Puzniej poznaje jakiego chlopaka i szybko staja sie para.Uprawiaja dużo sexu on wchodzi do jej pokoju przez okno i...

więcej

Jeśli tak, to w jaki sposób? Proszę o podanie konkretnych przykładów. Proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi.

Hejka! Poszukuję tytułu filmu, męczy mnie już to od kilku dni. Oglądałem go kilka lat temu - opisuje panią pilot, która na skutek nieznanego zjawiska atmosferycznego musi awaryjnie lądować, a potem jest oskarżana o to. Film jest na 80% niemieckojęzyczny.
Bardzo proszę o pomoc w podpowiedzi tytułu :)

Oglądałam kiedyś film o chyba Aniele, zszedł na ziemię. Akcja filmu rozpoczyna się na weselu, pamiętam że wszyscy zaczęli uciekać do kościoła by się schować. Każda ciężarna rodziła dziecko z otwartymi oczami zwróconymi do nieba. Ten anioł? Demon, zaatakował dziewczynę i zabrali ją do szpitala to chyba zmarła jak dobrze...

więcej

Cześć,

Poszukuję tytułu filmu, który oglądałem kilkanaście lat temu. Problem w tym, że niewiele pamiętam. Oto co kojarzę: Był to film a'la krzyk / koszmar minionego lata - czyli grupa młodych ludzi, jakiś morderca. Był motyw, że tego mordercę ktoś kiedyś dusił czy chciał powiesić? Dokładnie nie pamiętam, ale w...

cześć od jakiegoś czasu próbuję dodać tytuł (ten w tytule org "Ein Dorf rockt ab" z 2017)i cisz i nic...a fajna komedia....o ile niemiecka komedia może być fajna. c zrobić, żeby to dodali....jest nawet na telemagazynie, a tu nie

Hejka, szukam filmu z fajnym wątkiem miłosnym typu Tokio Drift, Need for Speed i Never Back Down. Byle nie horrory, seriale i sci-fi :D