Hejka, szukam filmu z fajnym wątkiem miłosnym typu Tokio Drift, Need for Speed i Never Back Down. Byle nie horrory, seriale i sci-fi :D
grał w serialu strażnik teksasu w sezonie 9 w odcinku wielkie zmiany najlepszego hakera,pracujacego dla faceta o ksywie''prezes'',nie moge doszukac sie nazwiska
Szukam jednego filmu co oglądałam do przed laty, myślę, że film jest z lat 90. Grupa ludzi/ jeden człowiek lecieli w kosmos i mieli ze sobą kamerę i wszystko mieli nagrywać. Podróż trwała powiedzmy 30 sekund, bo silniki w rakiecie padły, a dla tych ludzi podróż trwała 1-2 dni. Główny bohater chyba spotkał się z...
Akcja dzieje się głównie po śmierci bohaterów, w zaświatach. Nie pamiętam czy jest to rodzina czy znajomi. Ich podróż samochodem się nie kończy, ciągle mijają stację benzynową. To taka wizja piekła. Starzeją się w tym miejscu i nie mogą go opuścić. Prawdopodobnie wybuch nuklearny ich zabił, ponieważ słyszeli go przed...
więcejSzukam serialu z gatunku fantasy, który oglądałam bardzo dawno temu. Opowiadał on o dziewczynie ( księżniczce), która posiadała niezwykłą magię. Cały serial zaczynał się od tego, że gdy ta dziewczyna i jej starsza siostra były małe to weszły do jakiejś jaskini, bo usłyszały płacz dziecka.Gdy weszły zobaczyły małą...
film opowiada o gościu miał dwie córki,był bardzo nerwowy,naukowcy opracowali coś że ten człowiek zdobył nad ludzką moc,w rezultacie stał się bogiem opiekunem ziemi
i drugi film
Była grupa ludzi którzy uprowadzili kobietę,poddawali ją ciągłemu atakowi lęków,strachu,na koniec filmu ona się zmieniła w jakąś nad...
film opowiada o gościu miał dwie córki,był bardzo nerwowy,naukowcy opracowali coś że ten człowiek zdobył nad ludzką moc,w rezultacie stał się bogiem opiekunem ziemi
Witam Was serdecznie,
Poszukuję dwóch filmów, jeden jest z gatunku o dinozaurach. Przyjeżdżają ludziki na wyspę , na której nie dajże grasuje plemię, które stylizuje się w stroje wilcze to jeszcze na wyspie żyją dinozaury. Pamiętam że występowały tam ważki i któregoś dnia ukąsiły śmiertelnie, któregoś z...
Witam,
Proszę jak ktoś się orientuje o przypomnienie tytułu bo wypadł mi z głowy:
Horror
Raczej nie starszy niż 2015
Produkcja na 95% USA
Akcja w USA
Fabuła podzielona na kilka historii luźno albo wcale nie powiązanych
Fabuła:
1sza historia: kilu bandytów na stacji benzynowej i jeżdżą w kółko gdziekolwiek...