Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć.

Szukam filmu nakręconego bardzo dawno ( z pewnością przed 2000 r.). Pamiętam tylko, że to była taka komedia kryminalna podobna klimatem do filmu "Clue" ("Trop"). Gospodarz zaprosił do swojej rezydencji gości. Pojawił się na krótko, żeby powiedzieć, że w ciągu kilku następnych godzin zostanie zabitych będzie...

więcej

Witam szukam filmu z dzieciństwa. Początek był taki : pewne małżeństwo idzie spać, chwile potem coś ich przeraziło (jakiś hałas) Później facet wychodzi z domu i cała lawina zasypuje miasteczko. Pamiętam jeszcze urywek jak po gruzami gościu musiał się załatwić. Niestety filmu nie oglądałem do końca. W filmie była piękna...

więcej

Sądzicie, że mamy Polską aktorkę, na miarę wielkiej kariery filmowej w Hollywood?

Nie wiedziałam jak to nazwać :) Chodzi mi o uczucie dwojga ludzi które nie jest akceptowane przez innych z powodu odmienności jednej ze stron tzn. jej lub jego (nie szukam filmu o gejach czy lesbijkach).

Miłość, związek ten ma być nieakceptowany lub wręcz zakazany i zwalczany ze względu na :
-WIEK (tylko nie ona...

więcej

Obejrzałabym jakieś filmy o nieudacznikach którzy potem dokonują zemsty coś jak Carrie albo Krwawy test.

Wie ktoś czy Krzyk 5 powstanie ? W 2013 roku była o tym mowa i zapewnili nas że na pewno zobaczymy kolejną część niestety nie doszło to do skutku. Tą kwestie poruszono ponownie przed ekranizacją serialu scream gdzie powiedzieli że wolą skupić się na serialu niż kolejnej części filmu. Teraz znalazłam koleje wzmianki że...

więcej

Tak jak w tytule poszukuję tego filmu. Jest On dość stary, starszy na pewno ode mnie. Fajna muzyka w nim była, jak jechał w jednej scenie, tyle z niego pamiętam, facet nosił chyba czarną skórzaną kurtkę.
Proszę o pomoc w odnalezieniu

Szukam filmu o Czarnobylu nie jest to horror, ale film fabularny o kobiecie, która jest przewodniczką po Czarnobylu, oprowadza wycieczki. Wiem że ma narzeczonego, jednak tak kocha swoją pracę, że całkowicie się jej poświęca. Pamiętam scenę jak kąpie się pod prysznicem i myjąc włosy wyjmuje je sobie garściami. Na sam...

więcej

akcja toczy się w budynku mieszkalnym, okazuje się,że budynek wewnątrz jest skażony, mieszkańcy nie mogą wyjść na zewnątrz, straż pożarna otacza budynek i nie pozwala nikomu wyjść na zewnątrz, wywiązują się kłótnie i awantury po kolei ktoś umiera, finał jest taki, że wszyscy mieszkańcy giną nikt nie przeżył

w dzisiejszych filmach,a nawet wydaniach dvd czy blu-rey,starych filmów-króluje dubbing,co to kużwa jest?!!!dubbingować można ,a nawet trzeba bajki,bo po prostu wychodzi bez zprzecznie świetnie,a nie filmy..n.p.oglądam nowe gwiezdne wojny,i poddaję się po 15min.bo tego nie da się oglądać,a właściwie sluchać.kiedyś...