Szukam filmu, gdzie facet przychodzi do baru, opowiada historię o tym, że jako kobieta w wyniku nie wiadomo czego był zmuszony do operacji zmiany płci. Potem podróżuje w czasie, spotyka siebie, zakochuje się w sobie i siebie płodzi.
Wydawało mi się, że barmana gra tam James Franco, ale chyba nie.
Witam! Szukam nazwy filmu z lat 80-90. Na ziemię spada meteoryt, zostaje skażona woda, ludzie zaczynają chorować, zmieniać się. Niestety więcej szczegółów nie pamiętam. ..
Witam
Poszukuję horroru, który oglądałam w dzieciństwie. Akcja typowa dla horrorów z nawiedzonym domem. Rodzina się wprowadza i zaczyna straszyć. Pamiętam 3 sceny, które wydają mi się kluczowe.
1) Początek filmu pokazuje historię domu. Koleś zabija swoją rodzinę, (córki) z karabinu i popełnia samobójstwo.
2) W...
Witam. Opis może być trochę chaotyczny, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tytułem tego serialu. Z góry dziękuję. :)
Szukam tytułu serialu który opowiada o porywaczu dwóch dziewczyn. Jedna z nich była porwana wcześniej, druga później dla towarzystwa tej pierwszej.
Porywacz i pierwsza porwana dziewczyna się...
Wiem że tu piszemy o filmach , ale jutro obchodzimy 100 LECIE ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI POLSKI i zakończenia wojny która najprawdopodobniej kosztowała łącznie 10 milionów ofiar w tym 500 tyś nas polaków , naszych przodków . To dzięki nim i innym pokoleniom czy w walce , pracy , oświaty , działalności dyplomatycznej i...
więcej
Witam. Opis może być trochę chaotyczny, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tytułem tego serialu. Z góry dziękuję. :)
Szukam tytułu serialu który opowiada o porywaczu dwóch dziewczyn. Jedna z nich była porwana wcześniej, druga później dla towarzystwa tej pierwszej.
Porywacz i pierwsza porwana dziewczyna się...
Szukam filmu. Chyba włoski. Jest facet chyba jakieś wypadek i chyba ginie jego żona ale ma jej głowę i potem trzyma ją w lodówce. Potem ma współlokatorkę chyba niewidoma.proszeo pomoc.
Film oglądałam w tym roku nie pamiętam gdzie to amerykańska komedia kryminalna .Małe miasteczko i kwitnie tam przestępczość .Jakaś rozgłośnia radiowa .I jestem przekonana że grał tam Dan Aykroyd chodził po lesie z młodzieżą i nadzorował sprzątanie lasu .Był ubrany w żółty płaszcz przeciw deszczowy .Młodzież zbierała z...
więcej