Film oglądałem kilkanaście lat temu. Opowiadał o mężczyźnie, który jako jedyny odmówił, bardzo pięknej i pożądanej przez innych kobiecie, stosunku seksualnego. Ona nie mogła tego zrozumieć. Był to bardzo mądry film, ale ja wtedy byłem mały a mimo to juź wtedy zrobił na mnie gigantyczne wrażenie. Proszę o podanie...
Cześć, nie mogę sobie przypomnieć pewnego filmu, który oglądałam kilka lat temu, w pamięć zapadła mi tylko jedna scena, gdzie ktoś biczował po pośladkach mężczyznę przypiętego do jakiegoś stołu, a miedzy dwójka innych bohaterów wywiązał się dialog:
-Mówiłeś, że jesteś przeciwnikiem tortur.
-To nie tortury tylko kara.
Polski film chyba krótkometrażowy, gdzie ktoś podaje zadanie szachowe dla człowieka od komputerów (taśmowe, wielkie maszyny), a ten je rozwiązuje. Myślałem, że to z "Parady oszustów" ale tam nie ma takiej sceny.
Witam. Szukam filmu - oczywiście chodzi o postać Jezusa. Wydarzenia dzieją się w obecnych czasach. Pewien człowiek przywędrował do małego miasteczka. Tutaj dam teraz kilka scen, które pamiętam. Dostał jakieś zlecenie od kościoła by zrobił jakąś rzeźbę. Niósł duży kawał drzewa. Była jeszcze taka scena gdzie pewien...
Cześć, szukam filmu którego akcja toczy się tak:
Chłopak chodził z pewną dziewczyną do liceum, ona była dla niego wtedy strasznie chamska - o ile dobrze pamiętam. Potem spotkali się ponownie na studiach i zaczęli kolegować, znaleźli sobie kogoś, ale tą dziewczynę zdradził jej facet i ten jej kolega z liceum zrozumiał,...
Szukam filmu o tym jak kilku gości porywało córkę bogatego Japończyka, a ona okazała się być chrzestną ich szefa. Dziewczyna przebywała w domu blondyna i się zaprzyjaźnili.
Od paru godzin szukam tytułu i jeśli ktoś go zna to proszę o pomoc
Witam wszystkich, szukam nazwy filmu z którego kojarzę tylko jedną a może dwie sceny. Prawdopodobnie była to komedia romantyczna, w której kobieta przychodzi do baru (bilard itd) i udaje przed facetem na którym jej zależy jak mocną ma głowę, oczywiście szybko się upija i traci przytomność po czym (chyba, bo nie wiem...
więcej