Witam poszukuje film dość starego, który kręcony był w latach 80-90.Film opowiadał o dwójce już ludzi w starszym wieku ,którzy się rozwiedli nienawidzili się ,ale mieli pojawić się na ślubie u córki. Pamiętam ,że matka panny młodej była chyba jakąś aktorką lub kimś sławnym bo chodzili za nią paparazzi. Potem Ci...
Potrzbuję pomocy bo nie pamiętam nazwy filmu którego fabuła jest taka że bohater ze swoją drużyną poszukują jakiegoś artefaktu i muszą gdzieś go zanieść i głównym antagonistą jest rudy thor który jest ojcem głównego bohatera
Szukam filmu walki z mniej więcej taką fabułą: Jakiś gość dostaje zaproszenie na turniej walk dla najlepszych na wyspie.
Podkreślam że widziałem większość takich filmów, więc jakieś "Wejście Smoka" czy filmy Van Dammem odpadają. Z góry dzięki
Witam
Szukam filmu, w którym główny bohater był wojskowym albo bił się (niestety nie pamiętam). Miał żonę/ dziewczynę, która była aktorką, a na początku filmu poszli do kina właśnie na premierę/ przedpremierę jej "dzieła". Film był bardzo krzywdzący dla chłopaka. Niestety tylko tyle kojarzę. Może ktoś na niego trafił
Z...
Witam.
Ostatnio przyszła mi do głowy scena jednego z filmów który chciałbym jeszcze raz obejrzeć jednak nie mogę przypomnieć sobie jego tytułu.
Akcja tej sceny odbywa się na uczelni/sali wykładowej. Prowadzący wygłasza swoja lekcje po czym aby udowodnić swoje racje bierze do testu jednego z uczniów. Po rozmowie z nim...
Witam poszukuję filmu dokładniej komedii . Pamiętam jedną scenę. Jak facet pomagał kobiece oderwać jajka psa które przymarzły do płytek i on je próbował oderwać szpachelką . Proszę o pomoc .
Pamiętam scenę gdzie chłopak grał w jakąś grę na komputerze w tej grze trzeba zabijac jak najszybciej ludzi i pyta się mamy jaka broń chemiczna zabija jak najszybciej.
Film chyba brytyjski. Para wybiera się w podróż bodajże przyczepą kempingową. Chyba niedawno się poznali. Niezbyt wyględni
Witam ponownie ,
Jak w poprzednim poście nadal szukam pomocy w odnalezieniu filmu. Bardzo mi zależy ,aby znalazła się zguba ,którą tak długo szukam. Jest to film w tematyce ekologicznej, trochę katastroficznej. Historia opowiada losy dziewczynki żyjącej na jakiejś planecie gdzie występują pewne stworzenia wydające się...
Witam,
Mam problem ze znalezieniem pewnego filmu ,który w dzieciństwie bardzo mnie wzruszył. Oglądałam go w wieku 7 lat bądź 8. Czyli ok 2010 bądź 2011. To była animacja opowiadająca historię dziewczynki z czarnymi włosami ,dość niskiego wzrostu. Były tam też stworki ,które były głupie co było spowodowane jakimś...