szukam tytułu filmu : film myślę, że już z XXI wieku, produkcja usa, gatunek : horror - thriller; fabuła: w jakims domu/kamienicy popełnione zostaje morderstwo-chyba właściela i być może polskiego pochodzenia. W tym domu mieszka student albo i nauczyciel rysunku będący tego domu lokatorem, popada on w zły stan...
w latach 90 na kasecie vhs oglądałem film animowany o tematyce fantastycznej i teraz poszukuje ponownie tego filmu ale za diabła nie mogę go nigdzie znalesc, fabuła jak dobrze pamiętam przedstawia
więcej
Witam, jak w temacie.
Oto wątki:
- grupka facetow wyrusza na meska przygode lazic po gorach i lasach.
- w pewnym momencie zaczynaja ginac
I jak juz tak popanikowali i pogineli
- znalezli (ci co pozostali) osade w lesie, ktora sie okazala byc zamieszkana przez wyznawcow jakiegos pół boga, okazalo sie rowniez iz...
Szukam filmu z przed kilku lat. Pamiętam tylko, że dziewczyna była chyba sprzątaczką, miała urodę Turecką, i poznala chyba na imprezie przystojnego mężczyznę. On był bogaty, możliwe, że to lekarz. Dalej już nie oglądałam, ale fabula była o ich miłości. Proszę bardzo o pomoc...
Chętnie obejrzałbym jeszcze raz pewien film ale zapomniałem tytułu na śmierć.
W tym filmie akcja zaczyna się tak że córka morduje swoich rodziców i niby znika, ale tak na prawdę jej brat trzyma ją w piwnicy bo jest chora. Do tego miasta, do sąsiedniego domu przeprowadza się matka z córką, ta córka zaczyna tam...
Witam. Poszukuję filmu, o którym wspominał mój tato. Najprawdopodobniej lata 80-90'. Opowiada o miłości mężczyzny do robota, który wygląda jak prawdziwa kobieta. Tytuł to chyba imię tej głównej bohaterki. Więcej nic nie pamięta i liczy na znalezienie
Może ktoś mi objaśni dlaczego tak się dzieje ?
Oglądałem wczoraj rosyjski film / Posledniy bogatyr (2017) polski lektor został nałożony na angielski dubbing. Dlaczego podkładać lektora PL na dubbingowany film zamiast na oryginalną rosyjską ścieżkę audio. Tym bardziej że podłożony dubbing angielski jest marnie zrobiony...
Film chyba holenderski lub belgijski. Fabuła dotyczy politycznej sceny jednych z tych państw. Na koniec jest scena jak zostaje zabity przywódca jednej z kandydujacych partii.