Witam, film który szukam zaczął się jak para - biały chłopak i murzynka potracaja autem jelenia. On musiał go później jeszcze dobić. Jadą na spotkanie po latach do domu jego byłej. On rozstał się z poprzednia partnerką po stracie dziecka. Ona bardzo to przeżyła i chyba trafiła do jakiejś sekty. Nie widziałem filmu do...
więcej
Film Akcji.
Fabuła, był jakiś kurier chyba któremu zabito klientke która jak sie dowiedział "miałaby teraz 16 lat" Po tym jak sie dowiedział kto ja zabił ruszył w pogonoń. Odziany był w swego rodzaju maske deadpoola tyle ze była biała i tam gdzie miał oczy znajdował sie czarny kolor
Zapinał a raczej zakładał tę...
Szukam filmu, który był emitowany na jednym z kanałów TVP. Akcja rozgrywa się w RPA. Chłopak po śmierci ojca ma udać się do kapsztadu. "Przypadkiem" poznaje dziewczynę, której zepsuł się samochód i oferuje jej podwózkę. W jej ubraniach znajduje listę marzeń i postanawia pomóc w ich spełnieniu. Punktem zwrotnym historii...
więcejSzukam filmu w którym są przyjaciele i jednemu z nich umiera chyba ojciec i ma dostać duży spadek. Cała rodzina jakoś tym zachwycona nie była dostał dom który oddał koledze bo chyba kiedyś mu to obiecał za coś. Jest tam tez Zona/dziewczyna zmarłego i była ona o wiele młodsza jakoś tak wyszło ze kochała się z synem...
Cześć! Szukam filmów podobnych do: Code Blue, Closet Land, Paranoja 1.0, Palacz zwłok, Pułapka, Zabójcza Maria, Smak wiśni. Przeskanowałem filmweb'a, ale niczego nie znalazłem, może Wy mi pomożecie, pozdro!
Witam
Poszukuje tytułu filmu.
-Wiem że opowiadał on o dziewczynie , młodej nastolatce której matka miała kochanka . Matka z Córką i Kochankiem pojechała na jakiś wyjazd . Ogólnie chodzi o to że na nastolatka była dziewicą i straciła dziewictwo z kochankiem matki .
Wiem że film był oznaczony znaczkiem " Tylko Dla...
Z pewnością są na forum sentymentaliści pamiętający te czasy, kiedy mniej więcej w połowie lat 90, telewizja polska dbała o najmłodszych i każdego roboczego (dla dzieci: szkolnego) dnia tygodnia o godzinie 15 emitowała odcinek naprawdę dobrych animowanych seriali. Były to oczywiście różne seriale, ale jednego nie mogę...
więcej
Film był o jaskiniowcahch, ogądałam go za dzieciaka jeszcze na kasecie.
W filmie chodziło o to że piorun walnął w wielkie jajko od tej pory jak ktoś go dotknął to coś wybuchał albo gdakał jak kura i inne takie. Tyle że jaskiniowcom, co je przechowywali ktoś to jajko ukradł - zebrała się wyprawa i między innymi w...
Hej, szukam filmów, gdzie jednym z głowych bohaterów jest seryjny zabójca, morderca/płatny zabójca. Jego celem/zleceniem jest zabicie pewnej dziewczyny, porywa ją (albo i nie), lecz wszystko się komplikuje ponieważ... zakochuje się w niej. Zamiast zabić zaczyna ją chornić. Lub na odwtót, to dziewczyna się w nim...