Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, film który szukam zaczął się jak para - biały chłopak i murzynka potracaja autem jelenia. On musiał go później jeszcze dobić. Jadą na spotkanie po latach do domu jego byłej. On rozstał się z poprzednia partnerką po stracie dziecka. Ona bardzo to przeżyła i chyba trafiła do jakiejś sekty. Nie widziałem filmu do...

więcej

witam poszukuje róznych filmów o aniołach moze dali byscie rade pomóc rozwiazac mi ten problem z gory dzieki
pozdro

Film Akcji.
Fabuła, był jakiś kurier chyba któremu zabito klientke która jak sie dowiedział "miałaby teraz 16 lat" Po tym jak sie dowiedział kto ja zabił ruszył w pogonoń. Odziany był w swego rodzaju maske deadpoola tyle ze była biała i tam gdzie miał oczy znajdował sie czarny kolor
Zapinał a raczej zakładał tę...

Szukam filmu, który był emitowany na jednym z kanałów TVP. Akcja rozgrywa się w RPA. Chłopak po śmierci ojca ma udać się do kapsztadu. "Przypadkiem" poznaje dziewczynę, której zepsuł się samochód i oferuje jej podwózkę. W jej ubraniach znajduje listę marzeń i postanawia pomóc w ich spełnieniu. Punktem zwrotnym historii...

więcej

Szukam filmu w którym są przyjaciele i jednemu z nich umiera chyba ojciec i ma dostać duży spadek. Cała rodzina jakoś tym zachwycona nie była dostał dom który oddał koledze bo chyba kiedyś mu to obiecał za coś. Jest tam tez Zona/dziewczyna zmarłego i była ona o wiele młodsza jakoś tak wyszło ze kochała się z synem...

Cześć! Szukam filmów podobnych do: Code Blue, Closet Land, Paranoja 1.0, Palacz zwłok, Pułapka, Zabójcza Maria, Smak wiśni. Przeskanowałem filmweb'a, ale niczego nie znalazłem, może Wy mi pomożecie, pozdro!

Witam
Poszukuje tytułu filmu.

-Wiem że opowiadał on o dziewczynie , młodej nastolatce której matka miała kochanka . Matka z Córką i Kochankiem pojechała na jakiś wyjazd . Ogólnie chodzi o to że na nastolatka była dziewicą i straciła dziewictwo z kochankiem matki .
Wiem że film był oznaczony znaczkiem " Tylko Dla...

więcej

Z pewnością są na forum sentymentaliści pamiętający te czasy, kiedy mniej więcej w połowie lat 90, telewizja polska dbała o najmłodszych i każdego roboczego (dla dzieci: szkolnego) dnia tygodnia o godzinie 15 emitowała odcinek naprawdę dobrych animowanych seriali. Były to oczywiście różne seriale, ale jednego nie mogę...

więcej

Film był o jaskiniowcahch, ogądałam go za dzieciaka jeszcze na kasecie.
W filmie chodziło o to że piorun walnął w wielkie jajko od tej pory jak ktoś go dotknął to coś wybuchał albo gdakał jak kura i inne takie. Tyle że jaskiniowcom, co je przechowywali ktoś to jajko ukradł - zebrała się wyprawa i między innymi w...

Hej, szukam filmów, gdzie jednym z głowych bohaterów jest seryjny zabójca, morderca/płatny zabójca. Jego celem/zleceniem jest zabicie pewnej dziewczyny, porywa ją (albo i nie), lecz wszystko się komplikuje ponieważ... zakochuje się w niej. Zamiast zabić zaczyna ją chornić. Lub na odwtót, to dziewczyna się w nim...