Film o parze która zwiedzala inny kraj i pojechali na tyrolke I mąż spadł z niej I zawiezli go do szpitala a potem on znikną I ona go szuka ale ze wszyscy prawie są wieszanie w to zniknięcie to trudno jej go znaleźć
Od bardzo długiego czasu męczy mnie ten film, dlatego byłym wdzięczny za pomoc.
W zarysie, jak pamiętam, jest to francuski dramat fabularny o adopcji przez francuską młodą parę czarnoskórego sierotę (dziecko-żołnierza) z ogarniętego wojną domową afrykańskiego kraju. Wzruszający emocjonalny film, traktuje o trudnych...
Nie mogę przestać o tym myśleć, potrzebuję tytułu. Oglądałam to jakiś rok temu, był to thiller. Opowiadał o kobiecie i jej córce, która chyba wymknela się z domu na impreze i przy powrocie dała się podwieźć sąsiadowi, który później trzymał ją na strychu (oczywiście dowiadujemy się o tym dopiero na końcu). Matka...
Szukam filmu, który oglądałam jakiś czas temu: głównym bohaterem jest mężczyzna (chyba był dość bogaty, ale głowy nie dam), który chciał umrzeć - udał się do firmy, z którą można było umówić się na "zamach na siebie" czy też po prostu zabicie siebie; pamiętam scenę, w której wybierał trumnę dla siebie nawet; w którymś...
więcejhttps://www.youtube.com/watch?v=zoPM9d18e9o jak nazywa się ten film na Polskich Portalach ? wpisuję Angielski tytuł i mi nie wyskakuje nic na temat
Siema!
W celach naukowych poszukuję filmów , które będą ukazywać realia/styl życia/zachowania
afroamerykanów. Konkretnie i prosto mówiąc , chodzi mi o obrazy gdzie zobaczę ziomeczków z czarnych
dzielnic typu Bronx czy Harlem (ale nie tylko oczywiście). Obrazy , które będą ukazywać ich kulturę ,
mentalność ,...
Rok temu oglądałam horror o dziewczynce, która została adoptowana, z biegiem zaczyna stwarzać problemy, zachowuję się jak rasowa psychopatka, próbuje uwieść ojca a na koniec okazuje się, że jest dorosłą kobietą, uwięzioną w ciele dziewczynki (jakaś rzadka choroba, wygląda jak dziecko ale jest dorosła) i generalnie...
Podajcie tytuły filmów miłosnych, gdzie mężczyzna cudownie patrzy na kobietę np. Romeo i Julia / Ogniem i mieczem
Może być różna tematyka, ale by był tam nawet drobny fragment miłości :)