Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Produkcja raczej amerykańska. Thriller. Film zaczyna się od tego jak około 10 letni chłopiec jeździ rowerem po okolicy swojego domu. Prawdopodobnie wchodzi gdzieś z tym rowerem w chaszcze za ostatnimi budynkami na osiedlu. Znika. Zaczyna się akcja poszukiwawcza na dużą skalę.

Szukam horroru, na początku grupa znajomych gdzieś jedzie, mają wypadek i w oczekiwaniu na pomoc opowiadają sobie straszne historie. Jedna z tych historii jest o parze młodej (?) Która jedzie kamperem, zatrzymują sie na chwilę, po czym chłopak znika, ktoś go zabija i wiesza na drzewie a dziewczyna słyszy jakieś...

Jest to film dokumentalny.Były tam piękne ujęcia ptaków w locie.Wydawało mi się że to "Wings of paradise" ale nigdzie nie mogę go namierzyć.
Dziękuję za pomoc.

Cześć ! Poszukuje filmu w ktorym chłopak mieszkajacy na hawajach przeprowadza sie za sprawą ojca, który dostał prace w innym kraju. Na chawajach serfował on ze swoim dziadkiem a po przeprowadce idzie on do szkoły w ktorej sa dwie grupy ludzi jedni jeżdża na snowboardzie, a drudzy jeżdżą na nartach. Wiecej nie pamietam...

więcej

Szukam filmów w podobnie do tych
Rantka na weselu, Po drugiej stronie, Narzeczony mimo woli
Proszę o szybką odpowiedź

pamietam,ze byla partyzantka polska,bo jakas żydówka slyszala,ze dowódcą byl franek,wtedy partyzanci nie powiesili jej,pozniej ta żydowka uratowala życie oficerowi niemieckiemu,ktory udawal węgra,żeby nie zbaili go i przedostal sie do swoich,gdzie ochrzanili go,że przyjal pomoc od żydowskiej kobiety

Takie najlepiej z lat 90 i 80.
Jakie oglądaliście? Co polecacie? :)

Witam

wchodząc na niektóre filmy, mam rozpierdzeloną stronę, czyli jakieś info o punktach użytkowników którzy tworzyli (stronę filmu), plus dodatkowe informacje wyskakują mi po prawej tam gdzie powinny być oceny znajomych, a moja ocena i oceny znajomych wskakują mi "pod" forum filmu

ma ktoś tak samo ostatnio?

Thriller: Gość z babką kupują dom. Później atakuje ich mafia bo w ścianie ukryte są narkotyki.