Matka i córka zakochaly się w tym samym facecie. Pamiętam tylko dwie sceny. Pierwsza to jak córka chce poderwac tego faceta i kaze mu dotknąć swojej blizny na klatce piersiowej po operacji serca. Nastolatka. Druga to jak ten facet z stamtąd wyjeżdża już i za oknem autobusu przesuwają mu się surrealistycznie choinkiw...
więcejFilm zaczyna się jak znika chłopiec. Wszyscy go szukają. Nie pamiętam jak się kończy, ale chyba źle.
Czesc,
szukam filmu, ktory widzialam kilka ladnych lat temu (albo i mi sie wydawalo:) lecz nie pamietam jego nazwy.
Jedyne co pamietam to to, ze akcja dziala sie w dawnych czasach w jakiejs wioseczce i byl tam chlopiec, ktory pewnego razu chcal nabrac wody ze studni a wylowil z niej wrone, ktora ozyla ochlapujac...
Szukam filmu, oglądałem go na zalukaj, nie mogę go znaleść, bo jest obciążenie a nie mam VIP’a. Film opowiada o hakerze, który założył swoją stronkę internetową i zaprosił kilka osób do niej. Gdy się dowiedział (ten haker) że jeden chłopak ma depresję zaczął go niszczyć i namawiać do samobójstwa. Gatunek filmu to chyba...
więcej
..... na jakieś horrory, ale takie naprawdę dobre które mają "momenty" i wbiją w fotel, a nie jak grupa turystów w lesie , która po kolei ginie ;)
Z góry thx :)
Witam wszystkich, właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon Strzelca. Z racji tego, że oglądałem cały serial po angielsku, ponieważ uczę się tego języka chciałbym was prosić o streszczenie tego sezonu. Chciałbym zobaczyć na ile zrozumiałem dobrze serial w obcym języku, natomiast drugi raz nie chce mi się oglądać...
Cześć,
szukam filmu o zombie w którym ludzie zabierani są (w celach rozrywkowych) na wyspę, na której znajduje się ogromna baza. Mają za zadanie strzelać z różnych broni, a koniec końców jak to w filmach zombie - outbreak, czyli zombie się uwalniają, zaczynają pożerać gości. Dalsza część filmu to historia jakiejś...
Czy ktoś mógłbym uaktualnić jego profil https://www.filmweb.pl/person/Tim+Pigott+Smith-50104. Zmarł 7 kwietnia 2017
Właśnie usłyszałam fragment informacji w radiu o jakimś filmie w którym mężczyzna pozywa rodziców za to, że w ogóle został urodzony. Kojarzy ktoś coś może?