Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję dobrych melodramatów i dramatów z ostatnich lat.

Cześć nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu główne role grają dwie kobiety które siedzą w domku i rozmawiają sobie , jedna z nich prawdopodobnie zamordowała męża , na koniec odjeżdża ona z szeryfem. Fil miał specyficzny klimat i była scenografia tak jakby z lat 60 - 70 . Rok produkcji wczesne lata 2000 tysięczne . Z...

więcej

Witam,

Próbuje odnaleźć film/ mini serial mojego dzieciństwa :) pamietam, ze było to produkcji albo hiszpańskiej, albo włoskiej albo francuskiej (ciężko było skojarzyć jako dziecko)
Była to opowieść baśniowa o dziewczynie/ księżniczce, która udawała, ze jest rycerzem chłopcem a w jej przygodach pomagały gadające...

więcej

Witam, poszukuje tytułu filmu. Było to mniej więcej tak.. koleżanka z koleżanką idą na imprezę, jedna przyłapuje swojego chłopaka jak się całuje z inną. Obie idą brać ekstazę, potem jedną zrzuca drugą z dachu. Jedna leży w szpialu, ta która przyłapała swojego chłopaka dalej cpa. Potem zabije swojego chłopaka kijem...

Film wyglądał na lata 90/00. Scena w nocy, młody chłopak kończy robić graffiti, jego kumple siedzący w samochodzie(?) podpuszczają go żeby dłużej sprejował sutki, z tego co pamiętam, syreny. On się wkręca do momentu aż nadjeżdża policja albo jakiś gang, generalnie robi się dym, kumple go olewają i uciekają.

Pewien mężczyzna zagadywał do nieśmiałej kobiety. Takiej niedostępnej. Długo i wytrwale kombinował. Gdy ona w końcu otworzyła swe serce na niego to go nakryła z inną. Taki miły i fajny i tak wszystko spaprał.
Znacie może?

Fabuła prosta jak konstrukcja cepa: Stoner przegapia samolot na wycieczkę na narty. Po powrocie do domu robi to co potrafi najlepiej czyli oddaje się przyjemności palenia zielska. Nagle dopada go paranoja.Słyszy, że ktoś wlamuje się do jego domu. Producentem jest Ryan Reynolds. Reżyseruje aktorka Augustine Frizelli...

Wiele nie pamietam. Dzieci/ młodzież opowiadaja jak sie w sobie zakochali. Sa oni sasiadami. Nie chcieli sie w sobie zakochac. Bylo cos w stylu ze ona pochodzila z biednej rodziny a on z bogatrzej chyba. Wiem ze to malo ale prosze o pomoc

Szanowne grono filmów miłośników. Szukam filmów grających skrajnie na emocjach. Chce płakać albo śmiać się do odwodnienia. Chce czuć lęk jak bohaterowie, strach, radość, i inną gammę uczuć. Chcę film który będzie nie tylko grał ale i tańczył na emocjach widza. Wgniata w fotel potem mielił i wypluwał. Taki po którym nie...

więcej

Pamiętam niewiele, ale może?Otóż film był z wypożyczalni dvd więc lata powstania oceniam na: 1990-2008 z pewnością produkcja amerykańska. Pamiętam z niego tylko jedną scenę, w której widać budynek z czerwonej czy raczej brązowej cegły. Mężczyzna jest w mieszkaniu z kobieta, jest szczęśliwy wychodzi po kwiaty czy coś w...

więcej