Szukam horroru! Właściwie nie ja, a moja znajoma.
Nie mam dużo informacji jednak mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :D
Rodzina przeprowadza się do nowego domu, przychodzi jakiś facet naprawić podajże piec. Potem kobieta siedziała w wannie, a jej mąż był w pokoju. Z tego co mi opowiadała to tam był jakiś demon czy coś i...
Witam, szukam filmu o zakonnicy, która postanowiła odejść z klasztoru. Zakochalo się w niej dwóch braci i jeden zabił drugiego. Na koniec wróciła znowu do klasztoru i jakiś kwiat prawdopodobnie róża, która była już zeschnięta, ponownie zakwitła. Pomoże ktoś? Był to film stary.
Szukam filmu, widziałam go w dzieciństwie, lata 80.
Już nie pamiętam dokładnie fabuły, ale co mi w pamięci zostało to to,że była wojna, matka musiała uciekać (chyba kogoś szukać), i zostawiła swoją córkę. Przedtem upiekła jej bardzo dużo pączków, jeden na każdy dzień. Dziewczynka musiała się ukrywać, chyba w jakiejś...
Poszukuje filmu. Młode małżenstwo przeprowadza sie do domu w którym mieszkali przodkowie dziewczyny. W tym domu zaczyna straszyc kobieta, jak sie okazuje to sluzaca ojca dziewczyny z ktora mial romans. Zabil ja gdy byla w ciąży.
Witam. Dziewczyna męczy mnie od dłuższego czasu, żebym znalazł jej pewien film. Niestety
dla mnie jest to zadanie niewykonalne, dlatego proszę Was o pomoc. Wracając do
meritum.
Film opowiada o parze zakochanych. Kobieta w skutek wypadku samochodowego straciła
pamięć i zapomniała o tym co łączy ją z chłopakiem....
Witam chciałbym się zapytać dlaczego Ewolucja, Geneza i Wojna o Planetę mają tylko ocenę 7.
Tak wiem że to nie są kasowe produkcje jak choćby Awatar czy Gwiezdne Wojny ale cała najnowsza trylogia Matta Reevesa udowadnia że da się zrobić dobry reboot a nawet powiedziałbym że jest lepsza od oryginalnej serii Planety...
Podobno to było oparte na faktach. Film o dwóch chłopcach w szkole , niby koledzy Chyba Wielka Brytania. Jeden stworzył w internecie mistyfikację, tak jakby z drugim łączyły się różne osoby, a w sumie wciąż rozmawiała ze sobą dwójka. Na końcu jeden zabił drugiego. Dziwny tytuł, nie mogę sobie przypomnieć. Ktoś ,...
Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę z artystą, zostaje wydana za wdowca z szóstką dzieci. Akcja toczy się w Irlandii, Szkocji bądź Wielkiej Brytanii. Oglądałam go 16 lat temu.
Witam, szukam dwóch , chyba nowszych filmów z napadów na banki. Ponizej podaje linki do dwóch teledysków w których przedstawiane sa sceny filmowe wlasnie z tych filmów, ale patrzac na filmografie aktorow, ktorzy graja w tych filmach za nic nie moge znalezc tytulow...
1. W pierwszym filmie ze znanych aktorów...