Szukam tytułu tego filmu od 10 lat.
Gość z żoną ma wypadek samochodowy i ona w nim ginie. Od tego momentu zaczyna widzieć duchy. Poznaje fajne duszki które z nim współpracują i zakłada firmę która robi porządek z nawiedzeniami domów. Te duszki mu pomagają. W mieście zaczynają się dziać złe rzeczy, okazuje się że...
Jak nazywa się film w którym adwokatka lub mecenas. Zaprzyjaźnia się z prawnikiem nawzajem sobie pomagają. Adwokatka zostaje zaatakowana przez nożownika. W aktualnie prowadzonej sprawie winny okazuje się sędzia,został wskazany na sprawcę poprzez ranę. Z góry dziękuję, proszę o szybką odpowiedź.
Bardzo niewiele pamiętam, już kiedyś go znalazłem ale znów zgubiłem. Jest to stary film, na pewno sprzed 10 lat. W założeniu filmu jest jakiś wojskowy eksperyment (?) który wydostaje się na powierzchnię. Są w nim jakieś korzenie które rozchodzą się od jednego miejsca. Tych korzeni nie da się spalić, a one powoli...
W filmie był motyw zabójstwa młodej kobiety, pamiętam że w ostatnich scenach inna kobieta wykopała rękę z pierścionkiem? była noc, to była konfrontacja byli tam inni ludzie, coś tam było z pierścionkiem, czy to były siostry i jedna zabiła drugą, miesza mi się niestety fabuła bo oglądałam lata temu. Jedna scena była w...
więcejSłyszałam że film o łowcy z Chrisem Hemsworthem ma być trylogią, szukam jakichś informacji na ten temat. Mi osobiście podoba się ta historia (zwłaszcza druga część), mimo kilku nieścisłości po prostu się w nim zakochałam. Wątek miłości Sary i Erica cudowny... Czy macie jakieś informacje co do powstania kolejnej części?
więcejNie jestem twoim murzynem? Po polsku, dubbing czy napisy obojętne. Ktoś mi kiedyś napisał, że jest na Netflixie. Od niedawna mam dostęp. Teraz mi się przypomniało o tym filmie, wchodzę na Netflixa i patrzę nie ma... :( Hrrr....
Gdyby ktoś nie wiedział to informuję.
Na kanałach:
https://www.twitch.tv/twitchpresents2
https://www.twitch.tv/twitchpresents
są puszczane stare seriale i kreskówki.
na pierwszym obecnie jest He-Man, a na drugim właśnie skończył się Doctor Who Classic, a zaczął Knight Rider.
Informuję ze względu na to, że...
Witam szukam filmu o dwóch kumplach którzy pojechali na polowanie w anglii i zastrzelili syna i ojca