Cześć, nie pamiętam jak się nazywał film w którym główny bohater przemierzał planety i odkrył że jego tata jest bogiem, mieli taką przyjaciółkę która potrafiła czytać w myślach i ich zdradziła przed jego ojcem, na koniec główny bohater pokonał swojego ojca który był bogiem, dodam że ten bóg był całą planetą i żeby go...
więcejTo jest najprawdopodobniej horror jakaś para wybiera się na wyspę albo plaże i zwierzęta chcą ich stamtąd wygonic co noc martwa jakaś foka czy ch*j wie co się do nich przybliża. Mężczyzna zostaje potrącony na końcu filmu przez ciężarówkę (z tego co pamiętam bo jak to oglądałem to byłem mały I chce ponownie zobaczyć ten...
więcej
Cześć.
Jak w tytule szukam dobrego filmu kryminału. Jakiś czas temu oglądałem film w którym większość akcji rozgrywała się w sondzie, bardzo wciągający i może znacie coś podobnego gdzie prowadzona jest rozprawa, adwokaci którzy szukają poszlak i dowodów. Ewentualnie może coś ze strony dziennikarzy śledczych. Z góry...
Cześć,
szukam horroru:
Facet wyprowadził się z domu, pojechał do (jakiegoś) miasta, spotkał (chyba w barze) dziewczynę, został u niej na noc, na następny dzień powiedział, że znalazł ogłoszenie i, że szukają ludzi do testów. Pojechał tam, został przeprowadzony przez jakieś pomieszczenia, czekał na jakąś kobietę,...
Szukam filmu w klimacie 2 połowy XX wieku przedstawiającego tamte czasy w podobny sposób co ,,Forrest Gump"
Jakiś czas temu obejrzałam dobry film, raczej by to dramat, pamietam że przedstawiał relacje rozwiedzionego ojca, który ma nowa rodzinę z jego nastoletnim synem. film był troche tak przedstawiony jakby najpierw oczayma syna a potem jak to widział ojciec. syn nie akceptował nowej rodziny ojca, pod jego domem rozbił auto...
więcej
- film SCI-FI, postapo, z przełomu lat 80-tych i 90-tych
- niskobudżetowa produkcja , VHS
- betonowy, pusty świat, po którym jeździły wielkie ciężarówki
- główny bohater zasuwał po tym świecie na motocyklu
- jesli dobrze pamiętam, w pewnym momencie traci motocykl wpadając pod jedną z ciężarówek
Ktoś coś kojarzy...
Cześć, Szukam filmu o żołnierzu amerykańskim, który po pijaku tatuuje sobie dłonie i bije jednego z wyższych stopniem żołnierza w barze. Zgarnia go żandarmeria. W sądzie wojskowym zostaje skazany na 2 lata więzienia wojskowego. Trafia do baraku z grupką afroamerykaninów (on sam jest biały). On sam za zadanie obiera...
Film opowiadał o dziewczynie, która wracała do domu w nocy i potrącił ją samochód. Ocknęła się w starym mieszkaniu , przywiązana do łóżka.Z tego co pamiętam, miała rękę bądź nogę w gipsie. Więziła ją dziewczyna w jej wieku. Podczas jednej z prób ucieczki trafiła do pokoju w którym było pełno zdjęć tej psychopatki i...