Film zaczynał się tak ze jakas para była na plaży i po chwili jacyś goście zaczęli strzelać do ludzi na tej plaży, po czym postrzelili tą dziewczynę. Ten chłopak z tego do pamietam tez był ranny tylko ze ona umarła a on w tym filmie zaczął się mścić na tych ludziach co strzelali. Było tez chyba jakieś nagranie z tej...
więcejDziewczyna z trochę ciemniejsza skóra ma tatę który jest reżyserem poznaje się na tematycznej imprezie ze starszym chłopakiem który ma role w filmie jednak pod koniec okazuje się ze to psychol który tak się w niej zakochał ze po odrzuceniu chciał wszystkich pozabijać bardzo mnie ten film zaszokował i nie moge...
Był to chyba thriller lub dramat. Dwoje młodych ludzi napada na własny dom (?) pewnej rodziny i ich więżą itp.
Jedyne co potrafię sobie przypomnieć to scena jak kobieta i mężczyzna stoją w kuchni i ona rzuca w niego nożem ale on się uchyla i ona trafia pająka. Wtedy ten facet mówi że nieźle, ale on jak widzi pająka to bierze gazetę i stara się go zabić krzycząc jak baba. I wiem że ona go przez większość filmu próbowała zabić. I...
więcejCześć, już od dawna szukam tego filmu i nie mogę znaleźć tytułu i mam nadzieję że mi pomożecie :). Film przedstawia młodego chłopca który wygrał wyścig na torze gokartowym. Był on sam z ojcem, a jego ojciec z matką, (przed jej śmiercią) mieli warsztat samochodowy a w nim tor gokartowy, a także razem zbudowali silnik do...
więcejOjj bidny ten filmweb, chcę oglądnąć zwiastun? 30 sekundowa reklama, za chwilę ma włączyć się kolejny zwiastun... kolejna 30 reklama... wiecie co w takich chwilach robi człowiek? Wchodzi na Youtube :D:D:D:D:D
witam, szukam filmu, którego fabuła opowiada o obcych którzy stają się prawdziwymi kumplami pana młodego - gra tam aktor który przypomina hellboya (very very bardzo dobrze umięśniony) -oczywiście to komedia usa, proszę o pomoc za nic nie mogę znaleźć tytułu w sieci :(
Szukam filmu
Pamiętam jedynie to,że była w nim grupa znajomych i jeden z nich miał problemy z jakimiś dilerami,tych dilerów nie tolerował jeden z tej ekipy(czarnoskóry) i postanowił,że zniszczy pałką bejsbolową samochód jednego z baronów i następnego dnia kiedy jadł płatki jego mama wyszła z psem,przyszli do jego...
Szukam tytułu filmu który oglądałem lata temu, było to coś na kształt horroru/thrillera gdzie w centrum były lwy. Pamietam ze pod koniec sceny stado zaatakowało miasteczko, były sceny na safari nocą i te lwy polowały na ludzi. Tyle pamietam :D Ktoś coś?
Hej wszystkim:) Szukam filmu, ktory jest przedstawiony w podwójny sposób, mianowicie jest mlody chlopak ,które kłóci sie z ojcem i ten go wywala z samochodu na środku ruchliwej drogi (albo sam wychodzi -nie pamiętam') błąka sie po nocy spotyka babke transseksualna i razem łażą cala noc ... W filmie jest tez...