Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej.
Ma ktos pojecie gdzie mozna obejrzec horrory z biezacego roku?

Jestem wielbicielem pisarstwa Fiodora Dostojewskiego. Powieści autorstwa Dostojewskiego były wielokrotnie przenoszone na ekran zarówno w ZSSR jak i na Zachodzie. Widziałem niektóre ekranizacje dzieł tego pisarza ale nie wszystkie. Które ekranizacje dzieł Dostojewskiego uważacie za najlepsze ?

Poszukuję filmu w stylu "Urban Legend". Bohaterami są chyba studenci szkoły filmowej na których poluje seryjny morderca. Okazuje się, że "to był tylko film" lub przeciwnie "to nie był film":) W każdym razie pamiętam wnętrza obwieszone folią zabezpieczającą w czasie remontu.

Film zaczyna się od tego ze mezczyzna samotny zamieszkuje w domu. Poznaje sąsiadkę. Którejś nocy slyszy jak miotla się rusza. Kolejnej nocy ktoś gra na fortepianie. Okazuje się ze to kobieta. Mezczyzna odkrywa ze to duch zmarlej w tym domu. Ona pokazuje mu co się stalo- byka ona zona bogatego hrabiego. Z zazdrości...

Szukam filmów typu "coś się stało! Zbieramy ekipę i idziemy."
Czyli np. Predator, ukryty wymiar, kroniki mutantów, 13 wojownik itp.
Z góry dziękuję za tytuły :)

Ogladalam go dosc dawno,a chcialabym go sobie odswieżyć. Jednak na youtube sa tylko fragmenty. Mam prosbe,czy ma ktoś link do jakiejs strony,gdzie bym mogla obejrzec ten film?? 'Taniec w łańcuchach' z 91r.

poszukuje horrorów o lwach cos podobnego do zdobyczy

Poszukuję filmów, których, jak już wyżej napisałam, akcja toczy się w chińskiej dzielnicy. Czy znacie jakieś godne polecenia?

Witam,szukam filmu ale nieznam tytulu ale w filmie grupa niemieckich chyba zolnierzy zabukowala sie choby w takim schronie czy cos potem w nocy dwoch z tych zolnierzy ze sciany w tym, schronie wydlubalo krzyz czy cos i tak potem uwolnili zlo ktore tam bylo moze ktos pamieta taki film bede wdzieczny za tytul

Witajcie.

Poszukuje tytułu filmu który kiedyś oglądałem. Pamiętam wątek ojciec, lekarz po zamordowaniu dziecka dorwał i torturował przestępcę.