Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czyli zamiast krasnali były to olbrzymi a reszta fabuły chyba była klasyczna. Pełny metraż, rok produkcji przed 1995.

Cześć - mam nadzieję, że najdzie się ktoś, kto mi pomoże. Od kilku dni "chodzi" za mną film oglądany w dzieciństwie (pamiętam, że był na VHS-sie po angielsku, chyba z napisami). Film to prawdopodobnie horror klasy B albo i gorzej. Pamiętam taką scenę - z początków: nastolatek zamordował rodziców i nawet nie zdawał...

Poszukuję filmu w którym dziewczyna, koleżanka ze szkoły daje facetowi porady na udaną randkę.. Na końcu dochodzi do tego ze ta kobieta zakochuje się w tym facecie. On jest fotografem..

Czy zna ktoś tytuł amerykańskiego filmu o dziewczynie, która za drobne pieniądze (a nawet bony na zakupy) udawała, że się z nimi przespała i tym samym zyskała "łatkę" dziwki, choć nigdy wcześniej nie uprawiała seksu?? Nagrywała jakieś wideo-pamiętniki czy coś w tym rodzaju... Tylko tyle pamiętam. Film w miarę nowy.

witam, poszukuje filmow o rozpadajacych sie zwiazkach/malzenstwach, w ktorych pokazane bedzie jak ludzie probuja je naprawic

Witam! Poszukuje jak w temacie filmów w stylu Lucy i Limitless. Chodzi mi głównie o to, że zwykłemu człowiekowi nagle zwiększają się możliwości. Niekoniecznie musi być to procentowe wykożystanie umysłu jak w tych filmach. Coś w stylu Pi i Next też się nada :) Nie chodzi mi o filmy w stylu Supermena, tylko o coś...

Witam, jak w temacie szukam dobrego trzymającego w napięciu thrillera, sensacji o zamachu na prezydenta USA coś jak:
http://www.filmweb.pl/Na.Linii.Ognia z Johnem Malkovich'em.

Co proponujecie?

jako dziecko pamietam oglądałam film - baśń w telewizji. Z tego co pamiętam chodziło w niej o to ze pewna księzniczka poznaje biednego chlopaka z wioski - on zaczyna z nia flirtowac ale rownoczesnie ciagle sie z nia droczy, wiecie jak to w basniach bywa ciagle na siebie wpadaja az w koncu sie zakochuja w sobie. Potem...

więcej

Szukam filmu ale nie znam roku ani aktorów tylko fabułę. Zaczęło się tak ze duży samolot pasażerski startował a mały lodował i mały otarł o spod samolotu sczego powstała dziura w luku bagażowym. Potem pod koniec gdzieś dziecko miało coś przestawić dźwignię czy coś tego typu potem pilot przyszedł , potem pilot i...