Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam szukam serialu ZIEMIA 2 z lektorem pl.

To co pamiętam:
-akcja dzieje się w sierocińcu/domu dziecka, część dzieci jest chora psychicznie
-jest tam handel dziećmi
-pamiętam scenę, gdy chłopiec nie został kupiony, bo nie był blondynem i przez to go potem podtapiali, żeby włosy mu się wybieliły i za tym chłopcem wstawił się mężczyzna
- i ogólnie w tym...

Pamiętam tylko scenę jak matka schodzi (albo do piwnicy albo do lochu) i bije łańcuchem doroslego syna ktory jest uwieziony w celu - bez słowa otwiera cele, bije go i wychodzi.

I wyjdaje mi się że film był czarno-biały a on później tę matkę zabija ale nie jestem pewna.
Jaki to był film???
Oglądałam go ze 20 lat...

więcej

witam, szukam filmu dokładnie horroru o pewnej dziewczynce która utopiła sie w systernie z wodą w pewnym bloku. Pewnego dnia do bloku wprowadziła sie pani z córką i ta utopiona dziewczynka zaczeła ich nawiedzać. Ta utopiona dziewczyna nazywala sie "ikuko" i na koncu filmu było że ta utopiona dziewczynka przzytulała sie...

więcej

To film o 2 dziewczynach . Jedna z nim to cicha spokojna nie za ładna i Malo zarabiającą dziewczyna a droga to szalona ładna popularna i bogata dziewczyna . . Po latach się spotykają. Po mimo długiej przerwy znajomości dziewczyny sa najlepszymi przyjaciółkami. Robią wszystko razem . Ta spokojna dziewczyna chce się...

użytkownik usunięty

mam pytanko gdzie znajdę darmową i ładną kopie filmy; Alicja po drugiej dtronie lustra?

Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ <3

Witam serdecznie od lat szukam tytułu świetnej starej może lata 40 amerykańskiej komedi ! Bohaterowie filmu szukają skarbu ukrytego na plaży po drodze mają wiele śmiesznych przygód ! Film boki zrywac

HEJ!!! Polecicie jakieś ciekawe tytuły sci-fi, przyznam, że dużo już widziałem więc ciężko będzie mnie zaskoczyć ale mimo to może uda się jeszcze obejrzeć dzięki wam jakiegoś kąska, który umknął?

użytkownik usunięty

Witam szukam filmu, który przez chwile widziałam.Zamaskowany morderca zabija uczestników pogrzebu wszystkie te wydarzenia fotografuje mała dziewczynka ubrana w czerwoną sukienkę, gdy zabójca się orientuje zaczyna ja gonić.Wydaje mi się że zabójce grał Samuel L. Jackson lecz mogę sie mylić.
Dzięki z góry ;)

Mam problem film nakręcony jest w szpitalu, hmm pielęgniarka opiekuję się dziećmi, ale jedno z dzieci sądzi że szpital jest nawiedzony i owa kobieta szuka zła, jak później się okazuje ta dziewczynka z którą kobieta rozmawiała nie istniała to jest horror psychologiczny. Proszę o pomoc