Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakis?

Morderca miał pomalowane ciało i wtapial się w tło.

Film opowiadał o młodej dziewczynie, która musiała zebrać chyba 10 pierścieni. Każdy pierścień zatrzymywał jakąś katastrofę, na przykład ścianę lodu. Pamiętam również scenę w której to babcię bohaterki przebija spadający z nieba sopel lodu. Z góry dziękuję za pomoc.

Szukam filmu z mojego dzieciństwa - Królowa śniegu z ( 1966 r ) oraz film - Wojna domowa z ( 1965-1966 r ). Jestm nowym użytkownikiem i próbowałam obejrzeć tu filmy lecz nie bardzo wiem gdzie kliknąć aby film obejrzeć. Otwierają się tylko strony z obsadą aktorów w danym filmie lub ich tytuły. Klikając na tytuł też nie...

więcej

Oglądałem go jakoś na początku tego roku lub końcu 2015. Pamiętam tyle ze było dwóch braci i jeden z nich siedział. W czasie odsiadki brat na wolności zszedł się z Dziewczyną tego co siedział. Po wyjściu ukrywali to przed nim ale w końcu wyszło to i ten który siedział zabił ta swoją byłą Dziewczynę w ciąży zapakowal do...

więcej

Witajcie FilmWeb Maniacy - poszukuję jednego filmu - pamiętam mało, bohater zrobił szybko sobie operację plastyczną aby go nie poznano i wyszedł ze szpitala ...:p dużo prawda .... pomożecie

Siema dwa/trzy lata temu - nie pamiętam mam problemy z kalendarzem... chyba na Fox w późnych porach leciał serial chyba kolumbijski o lasce której rodzina została zamordowana, ona zmieniła dane, aby przeżyć trafiła do ciotki. Wróciła później do tego domu jaka sprzątaczka aby dowiedzieć się prawdy. Był tam też (jak w...

więcej

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad jednym serialem, który był emitowany w telewizji mniej więcej w 2005 roku, ale mogę się mylić, oczywiście może być starszy. Nie pamiętam za wiele, akcja toczyła się na jakimś ranczu, albo w Australii albo na Dzikim Zachodzie, jedna dziewczyna oswoiła dzikiego konia którego potem...

więcej

Jak wyżej w tytule, szukam takich bajek. Coś dla mojej 12-letniej siostrzenicy, sporo już ich obejrzałyśmy, ale może Drodzy Użytkownicy coś nam zaproponują ;) Z góry dziękuję!

Witam, męczy mnie po prostu od paru dni scena z filmu którego szukam a nie moge sobie przypomnieć jaki miał tytuł. Jedyne co pamiętam to to, że byl jakiś otyły człowiek który był kimś w rodzaju "Boga" dla ludzi uzdrawiał ich czy jakoś tak, był celem jakiejś grupy zabójców lub ktoś miał na celu mu coś ukraść(?) Nie...