Cześć, jesteście moją ostatnią deską ratunku. Jakiś czas temu oglądałam film, którego głównym motywem była śpiączka. Nie pamiętam nawet czy główna rola należała do kobiety czy mężczyzny, ale film zakończył się dla mnie bardzo niespodziewanie, przez co nie mogę o nim zpomnieć, ale tytuł uciekł mi gdzieś w tył głowy....
Ona była córką pastora, jej brat zginął w wypadku samochodowym na moście. W miescie obowiązywał zakaz imprez, grał w nim Peter Coyote albo podobny mu bardzo aktor. Chłopak przyjechal do wuja, bo jemu matka zgineła na białaczke. Wi
Witam. Szukam filmu, w którym walutą życia był czas. Każdy miał tam zegarek czy coś w tym rodzaju i zarabiało się czas. Była to jedyna waluta, za którą kupowało się żywność czy wynajmowało mieszkania. Głównemu bohaterowi zmarła dziewczyna/matka bo zabrakło jej kilka sekund. Ten się wku*wił i dalej nie pamietam :D
Szukam thrillera,który obejrzałam już kilka dobrych lat temu i niestety nie pamiętam tytułu ani aktorów. Chodziło o to, że kobieta poznała mężczyznę, wydawałoby się idealnego. Jednak odkąd z nim jest zaczyna ich prześladować była dziewczyna tego mężczyzny. Podgląda ich, dzwoni do pracy tej kobiety, włamuje się do jej...
więcejNastolatek z Ameryki jest wciągnięty w aferę szpiegowską -okazuje się ,że jego rodzice to ukryci (śpiochy ) agenci KGB.
Witam, szukam horroru. Było w nim coś takiego że przez park biegł sobie taki facet, on miał swoją żonę i nie narodzone dziecko. Spotyka w parku pewne małżeństwo starszych ludzi gdyż wypadł mu chyba portfel i oni chcą mu go oddać. Po rozmowie on mówi że szukają domu itp i Ci starsi ludzie mu oferują mieszkanie. Po...
Witam, szukam filmu. Był to thriller, ogólnie chodziło o to, że facet miał córkę (jakieś 7 lat), która potrzebowała nerki, i ten facet porwał nastoletnią córkę brata żeby wyciąć jej nerkę, coś takiego. Film skończył się tak, że ta nastolatka uciekła i potem dobrowolnie oddała tę nerkę swoją.