Film może z lat 2000-2010. Ginie żona po 8 latach jej mąż dostaje e-mail z linkiem że jego żona żyje. Oglądając go zauważa naprawdę swoją żonę wychodzącą z metra. Potem otrzymuje e-mail by sie spotkac w parku, jednak żona chyba się nie pojawia. Czy ktoś kojarzy ten film w 100% Francuski.
Bylo to malzenstwo, zona glownego bohatera zostaje porwana, w okolicy dochodzi do podobnych porwan. Do bohatera dzwoni potem jakas osoba, ze ma zaplacic okup w 50 dolarówkach ale on dał teczkę z 1 dolarówkami. Udaje mu się uciec z samochodu, w którym był związany. Potem przyjezdza policja i zaczyna sie mala...
Który opowiada o osadzonych bodajże 4 mężczyznach w celi więziennej. Jakimś cudem, dzięki nadprzyrodzonym zdolnością jeden z nich lub kilku deformuje swoje ciała i udaje się to co niemożliwe czyli ucieczka. Dokładnie nie pamiętam ponieważ oglądałem go dawno temu, jakąś ważną rolę odgrywała tam jakaś książka, cały czas...
więcej
Witam serdecznie. Mam pytanie jak nazywa się ten film.
Film zaczyna się od tego że policjant spotyka czarnoskurego sklepikarza który pomaga mu gdy atakują go inni czarnoskórzy ludzie. Chodzi o to że przestępca szantażuje policję że jeżeli ten policjant i sklepikarz nie będą robić tego co on zechce ( chyba groził że...
Na przekór gawiedzi rozwrzeszczanych nastolatek bełkoczących o tyłkach Jake Gyllenhaala i Johnny Deppa oraz bandzie wielbicieli horrorów, postanowiłem założyć temat, w którym zadam wam prawidzwe, szczere pytanie, które sam sobie zadaje od kilku tygodni.
Jaki według was jest ostatni naprawdę dobry film i kiedy on...
Jak się nazywa film w którym dziewczyna wprowadza się do kamienicy i zaczyna otrzymywać telefony od jakiejś kobiety? Inne szczegóły: latynoski dozorca, nękający były mąż, nowy chłopak, rozbijana ściana z cegły.
Oczywiście "Powiększenie" Antonioniego, "Okno na podwórze" Hitchcocka... Pamiętam też kilka innych, ale może podrzucicie coś, czego nie widziałem?
Kiedyś ogłądałem zajebisty film był on o ludziach zamkniętych w domu którzy musieli szukać kluczy pod jakimiś różnymi krzesłami itp zadania musieli wykonywac i ktoś ich straszył i kadał przez mikrfoon widział ich przez kamery nie był to cube ani nic z takich bo to nie było w pomieszczeniach dziwnych tylko w domu z...