Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film może z lat 2000-2010. Ginie żona po 8 latach jej mąż dostaje e-mail z linkiem że jego żona żyje. Oglądając go zauważa naprawdę swoją żonę wychodzącą z metra. Potem otrzymuje e-mail by sie spotkac w parku, jednak żona chyba się nie pojawia. Czy ktoś kojarzy ten film w 100% Francuski.

Bylo to malzenstwo, zona glownego bohatera zostaje porwana, w okolicy dochodzi do podobnych porwan. Do bohatera dzwoni potem jakas osoba, ze ma zaplacic okup w 50 dolarówkach ale on dał teczkę z 1 dolarówkami. Udaje mu się uciec z samochodu, w którym był związany. Potem przyjezdza policja i zaczyna sie mala...

Który opowiada o osadzonych bodajże 4 mężczyznach w celi więziennej. Jakimś cudem, dzięki nadprzyrodzonym zdolnością jeden z nich lub kilku deformuje swoje ciała i udaje się to co niemożliwe czyli ucieczka. Dokładnie nie pamiętam ponieważ oglądałem go dawno temu, jakąś ważną rolę odgrywała tam jakaś książka, cały czas...

więcej

użytkownik usunięty

jak w temacie

Witam serdecznie. Mam pytanie jak nazywa się ten film.
Film zaczyna się od tego że policjant spotyka czarnoskurego sklepikarza który pomaga mu gdy atakują go inni czarnoskórzy ludzie. Chodzi o to że przestępca szantażuje policję że jeżeli ten policjant i sklepikarz nie będą robić tego co on zechce ( chyba groził że...

więcej

Na przekór gawiedzi rozwrzeszczanych nastolatek bełkoczących o tyłkach Jake Gyllenhaala i Johnny Deppa oraz bandzie wielbicieli horrorów, postanowiłem założyć temat, w którym zadam wam prawidzwe, szczere pytanie, które sam sobie zadaje od kilku tygodni.

Jaki według was jest ostatni naprawdę dobry film i kiedy on...

Jak się nazywa film w którym dziewczyna wprowadza się do kamienicy i zaczyna otrzymywać telefony od jakiejś kobiety? Inne szczegóły: latynoski dozorca, nękający były mąż, nowy chłopak, rozbijana ściana z cegły.

Oczywiście "Powiększenie" Antonioniego, "Okno na podwórze" Hitchcocka... Pamiętam też kilka innych, ale może podrzucicie coś, czego nie widziałem?

Kiedyś ogłądałem zajebisty film był on o ludziach zamkniętych w domu którzy musieli szukać kluczy pod jakimiś różnymi krzesłami itp zadania musieli wykonywac i ktoś ich straszył i kadał przez mikrfoon widział ich przez kamery nie był to cube ani nic z takich bo to nie było w pomieszczeniach dziwnych tylko w domu z...

Mógłby ktoś polecić jakiś film w którym jest taki motyw gdzie dziewczyna zabiega o względy faceta?