Oglądałem w TV ok. 15 lat temu, leciał ok. godz. 16-19...
Była to chyba szalona komedia, oglądałem "jednym okiem"...
Para kilka razy pobierała się i rozwodziła - gdy spotykali się po rozwodach, natychmiast lądowali w łóżku i ponownie się pobierali :) To wszystko, co pamiętam...
Myślałem, że grał w nim George...
Pamiętam z dzieciństwa fragment filmu, o który mi chodzi :) była to bodajże scena z końcówki filmu, która przedstawiała Draculę walczącego z jakimś człowiekiem i obaj wpadają do wiru, który powstał w ziemi (wir ten był zapewne portalem do świata, z którego Dracula przyszedł). Nie było to jedyne monstrum w tym filmie :)...
więcejWitam, temat zakładany tysiące razy ale chyba od tego jest to forum. Ja z kolei poszukuje filmy który oglądałem w dzieciństwie, jest to stary film pewnie z lat 90 albo jeszcze wcześniej gdyż pamiętam ze oglądałem go jeszcze na kasecie wideo. Niestety pamiętam z tego filmu tylko dwie rzeczy więc może być ciężko go...
Szukam tytułu amerykańskiej komedii w której główny aktor dostaje w spadku 30 mln dolarów, które musi wydać w przeciągu miesiąca aby dostać ich 300 czy coś w ten deseń. Głowny aktor jest czarnoskóry i w trakcie wydawania tych 30 mln bierze udział w wyborach.
Komedia jest jakoś z lat 80-90 o ile dobrze kojarzę. Z...
Szukam filmu, dosłownie pamiętam z niego bardzo mało. Jednakże jest o chorej psychicznie opiekunce (dopiero potem się to okazuje) zajmuje się niemowlęciem. Pamiętam, że traktowała to dziecko jak swoje własne, karmiła je swoją piersią. Rodzice tego dziecka chodzili po lekarzach, bo nie wiedzieli o tym. Myśleli, że...
Kiedyś oglądałam taki film w internecie i chciałabym go jeszcze raz obejrzeć ale niepamietam nazwy. Film był o dziewczynie ,która pomogła za kase chyba trójce osobom z szkoły (liceum).Ona podawała sie za nich i pisała im poprawki czy tam mature .I ona już wkońcu nie chciała i jedna dziewczyna zabiła ja itd. Film był...
więcej
Cześć :)
Kieeeedyś oglądałam, film, gdzie było jakieś skażenie środowiska, władze kazały wszystkim pozamykać się w domach. Gościu obfoliował sobie wszystkie okna i drzwi, a film skończył się tak, że jego dom zabezpieczono razem z nim w środku, bo okazało się, że te bakterie tam się świetnie zachowały, bo nie było...
Gdzie się kinoman dzisiaj nie obejrzy, tam dominuje kino typowo amerykańskie (hollywoodzkie)...
A polecacie coś z nieco bardziej europejskiej półki i bardziej niszowego, jak chociażby te w stylu ostatnich ekranizacji, takich jak "Remedium", "Ardeny", "Duży zeszyt",czy "Borgman" ?
witam,
nie moge sobie przypomniec tytulu ale film opowiadal historie mlodego dja ktory byl wychowywany przez matke i popadl w konflikt z prawem. Aby uniknac kary musial przeprowadzic sie do ojca. W szkole zaczal ukladac muzyke dla cheerleaderek. Oczywiscie w miedzyczasie przewinal sie tez motyw milosci. Niedawno film...