Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

dziś wieczór ?

Hejka! :) może znajdzie sie tutaj ktoś, kto mi pomoże :/
Szukam filmu, który kiedys oglądałam i bardzo chciałabym obejrzeć go jeszcze raz :)
* fabuła dotyczyła młodego małżeństwa, które wyjechało w podróż poślubna bodajże do Rio de Janeiro (?)... Nie pamietam dokładnie czy podczas karnawału sie zgubili i jakiś...

Szukam tytułu filmu w którym odgrywa się scena łóżka, i jest motyw "zakręć butlę " czyli tzw. podduszanie partnera. Komedia dosyć świeża , myślę że po 2012 stworzona. Męczy mnie ten tytuł. Help

Cześć, szukam pewnego filmu. Akcja filmu dzieje się w teraźniejszości, ale jest tam retrospekcja do nie wiem.. hmm lat 60.? Film opowiada o dziewczynie z bogatej rodziny i chłopaku z rodziny z problemami. Pamiętam jeden moment, gdy chłopak przyszedł do ukochanej na urodziny i jej ojciec pokazał mu zbiór samochodów,...

Szukam filmu/filmów podobnych do Kryptonim Uncle, Kingsman i Nice Guys. Polecilibyście mi coś fajnego? :)

Poszukuje filmu 'Death Machine'(Maszyna smierci) na dvd-szalenie spodobal mi sie i musze go miec! Czy ktos z Was wie moze gdzie go moge kupic,lub odkupic od kogos? Wersje z lektorem,jak uzywana,to w dobrym stanie. Prosze o pomoc.

widziałam urywek filmu, w którym facet zjadł świeczki i chcę żebyście podali nazwę tego filmu :( nie jest to nowy film, prawdopodobnie 70/80 lata. Komedia
Pozdrawiam.

Film o tym że na jakimś zlocie rodzinnym zabili facetowi całą rodzine i go też prawie zabili ale on jednak przeżył bo mu pomógł ktoś. Wszyscy myśleli że on nie żyje a on zamieszkał w kamienicy obok jakiegoś grubego typa, dziewczyn i kolesia który miał cala twarz w kolczykach. oni go kryli jak ktoś przychodził mimo tego...

więcej

Hej. Film widziałam ostatnio jakiś rok temu. Myślę że lada jego produkcji to 2000-2010. Był o kobiercu którą po wielu latach ciężkiej pracy i odkładania zarobiobych pieniędzy na przyszłość dowiaduje się że jest nieuleczalnie chora. O skrytosci podkochuje się w pewnym mężczyźnie. Czasem odwiedza ją pewien młody...

poszukuje malo znanej wersji krolowej sniegu, w ktorej Gerda szukajac Kaja trafia miedzy innymi do chatki czarownicy, do zamku gdzie poznaje ksiezniczke, do szkoly reniferow i do stada szczurow, bardzo prosze o pomoc