Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam dwóch filmów od dłuższego czasu i nie moge ich znaleźć. Pierwszy był o jakiejś maszynie w głębi ziemi która zamieniała ludzi w jakiś zombiaków czy coś takiego i akcja działa sie w odległej przyszłości i było tylko kilka krajów i ogólnie była wojna. A drugi był o snach i tylko tyle pamiętam że było coś tam...

więcej

Czesc, szukam horroru (chyba) o wielkiej stopie. Nagrywany "z ręki". Grupka ludzi wyjezdza do lasu do domku wujka któregoś z nich. Po drodze potracaja dziecko wielkiej stopy. Wszyscy giną prócz jednego. Ktoś coś kojarzy?

Możecie tutaj pytac o filmy ; )

Ja szukam dwóch podobnych filmów. Jeden o dziewczynie, która robiła ciasta, torty itd. Miała
własną cukiernię. W drugim też piekła ciasta ale pracowała u kogoś, i że ona tak jakby
czarowała tymi ciastami, że ludzie jak zjedli to wszyscy zaczynali płakać.

szukam filmu od dluzszego czasu i nic.. :( jest to film ktory kiedys ogladalam w tv . Byla tam 5 dzieci (4 chlopcow i dziewczynka) mieszkali w sierocincu/domu dziecka i postanowili uciec. Ukradli samochod i ruszyli w droge. Dziewczynka narysowala swoj wymarzony dom i po drodze wpadli na identyczny a skoro byl...

Znajoma opowiadała mi, że widziała kiedyś film o dziewczynie która była prostytutką i mieszkała z przyjacielem - gazeciarzem - który pomagał jej w życiu itp. Ona umówiła się z klientem, który umarł podczas stosunku i ona ze strachu uciekła, a gdy gazeciarz wrócił do domu myślał że to ona zabiła faceta. Przerażony...

Nie mam wystarczającej ilości filmów by dali mi odpowiednie rekomendacje więc może Wy znacie jakieś filmy w moim guście? Potrzebuję jeszcze kilkanaście ich.

Witam. Szukam filmu. Coś pomiędzy dramatem a thrillerem. Dziewczyna zostaje zamordowana przez swoje przyjaciółki z zazdrości (została utopiona w rzeczce). Po wszystkim, do domu matki ofiary wprowadza się przyjaciółka/morderczyni. Oczywiście nikt nie wie o tym, że to ona zabiła, okazuję się to dopiero na końcu filmu....

więcej

Tak jak w temacie poszukuje filmu o alkoholikach, np gdzie główny bohater ma problemy z nadużywaniem albo gdzie w filmie jest jakieś spotkanie AA czy takie tam. Mam nadzieje że znacie jakieś takie filmy ;]

pomozcie, jaki to film. nastolatka mieszka z ojcem po smierci matki czy cos takiego, zapisuje w swoim
pamietniku jaki sposob smierci byłby dla niej najlepszy i wykresla co jest najmniej dobrym pomyslem, tam
tez poznaje chlopaka i sie zakochuje

Witam wszystkich, Poszukuje filmu którego realia odbywaja sie w latach 90 gdzieś w Wielkiej Brytanii albo w szkocji, klimat deszczowy. Film zaczyna się że jadą dwa samochody jeden to golf mk1 albo mk2 i jeden spada z mostu do rzeki. Póżniej akacja toczy się że przyjeżdza kboieta około lat 30 ciemne włosy dość ładna i...

więcej