dziecko znalazło sie w szpitalu ono ma operacje ojciec mówi że ono nie obudzi sie dzieczko sie pyta lekarka mówi ze wstanie póżniej dzieczko wychodzi ze szpitala i zabija ojca potem dziecko budzi s ie w szpitalu i gra ma tablecie i dostaje wiadomośc i patzy i yla głowa ducha i napis zabije cie
Nie pamiętam dokładnie wsyzstkiego , ale film byl mniej wiecej , o rodzinie , ktora mieszkala bodajze w Ameryce . Byla mama , tata i syn . ojciec byl wyznawca islamu i w pewnym momencie porwal syna i wywiozl go do swojej rodziny i ta matka pojechala go szukac i odnalazla ich. mieszkala przez jakis czas z tesciowa i...
więcejszukam filmu, który jest raczej stary.. chłopiec jedzie na wycieczkę/kolonię, ale jest samotny, bo pozostali chłopcy mu dokuczają, wyśmiewają i zaprzyjaźnia się z jedną z opiekunek, i się zakochują, i ona zachodzi w ciążę, i po powrocie żyją razem. xd
Nie mam pojęcia z jakiego roku może być ten horror, jedyne co pamiętam to scena gdzie młodzi ludzie jadą...gdzieś...samochodem, zatrzymują się w lesie i tam jedna dziewczyna zauważyła w lesie człowieka w białej masce i z piłą lub z nożem (coś typu ten gość z piątku 13), ale gdy się ponownie obróciła już go nie było....
więcejPomocy szukam filmu, ale w głowie mam tylko pojedyncze obrazy i boję się, że nawet mylę kilka filmów... Rzucę parę haseł: starszy facet - dziadek - samotnik - wdowiec?, dom w lesie nad jeziorem, łódka (motorówka) albo rodzinna tragedia albo trudne relacje z rodziną, chyba? wnuk, malownicze widoki, albo USA albo Kanada....
więcejPamiętam ten film jak rzez mgłę, nie był zbyt długi, ale pamiętam motyw. biegnący pies bez głowy po mieście, nie nie było żadnej makabry tylko prawie niemy film, gdzie jedynymi dźwiękami były odgłosy średniej wielkości miasta prawdopodobnie zachodniej Europy.
Szukam tytułu filmu - thriller medyczny . Młoda lekarka zauważa dziwne zgony starych ,schorowanych pacjentów. Okazuje się że metryki świadczą o ich młodym wieku.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Szukam tytułu filmu, który widziałam tylko raz w tv parę lat temu. Dziewczyna przyjeżdża do mieszkania chłopaka lub narzeczonego w którym to wynajmował z jakimiś innymi ludźmi to mieszkanie. On albo zniknął albo umarł ( nie pamiętam) a ona chce się dowiedzieć czemu. Zamieszkuje z nimi na ten czas i próbuje poznać...