Kojarzy ktos moze film w ktorym ginely male dziewczynki? Jakis facet przychodzil na plac zabaw zagadywal do tych dzieci i prosil zeby poszly za nim to pokaze im pieska(albo juz przychodzil z tym psem).. Dziecko szlo a on je porywal. Wchodzili chyba do jakiegos tunelu czy cos. Mam tylko przeblyski bo bardzo dawno...
Komedia ja kojarzę ze Niemiecka, leciała w TV tytułu nie pamiętam, oglądałam ją gdzieś 10 lat temu. Małżeństwo już nie młode znudzone sobą jakimś cudem znajdzie się w hotelu, jest z nimi chyba ich przyjaciel? cały czas się kłócą. Kobieta mając tego dość wychodzi z hotelu. Na jej drodze staje dziwny stary człowiek, ma...
więcejWitam, poszukuje filmu w którym młody chłopak znajduje coś na wzór kombinezonu bojowego kosmity, po czym udaje się do swojej nauczycielki która mdleje, w późniejszym czasie chłopak jest zmuszony walczyć z wrogiem ów kombinezonu... Jakieś sugestie?
Film moze z lat 1995-2005, opowiada o kobiecie, która ma męża policjanta lub świeżo poślubiła. Mąż ją zaczyna bić znęca się nad nią. Pewnego dnia kobieta zgłasza pobicie na policji, jednak nikt nie przyjmuje zgłoszenia. Kobieta jest już nie za młoda. Mija czas mąż ją pobił że ponownie pojawia się na posterunku połamana...
więcej
Cześć, film na podstawie którego dziewczyna zmontowała poniższy filmik an youtubie (nie moge tu wkleić całego linka, bo mi zabrania, wiec wklejam końcówkę, którą trzeba dokleić na końcówce linka: /watch?v=NDOAmEauHtw
Pisałam w komentarzu pod filmem prośbę o tytuł, ale może tu będzie szybciej. Bardzo prosz o pomoc....
Pamiętam jak przez mgłę. Widziałem jako dziecko i wtedy mnie śmieszył. Mogłem go widzieć koło roku 1995. Chyba był francuski (ale jako dziecko mogłem pomylić). Pamiętam, że było tam około 4 chłopa i jedna dziewczyna. Epoka kamienia łupanego. Przychodzi do ich wioski jakiś kolo i trochę podstępem wprowadza im pieniądz....
więcej
Poszukuję tytułu filmu, którego fragment oglądałam kiedy byłam mała. Mogę coś przekręcać, bo upłynęło ponad 10 lat, ale spróbuję dać jakiś zarys.
Scena 1 --> Scena ze ST; Abraham prosi Boga, żeby nie niszczył Sodomy i Gomory. Jak wiadomo ma on znaleźć 10 sprawiedliwych. Siedzą z żoną i próbują spisać. On mówi:...
Daaawno dawno temu oglądałam pewien film. Raczej thriller. Głównym bohaterem był chłopiec, który ciągle rysował pewien domek i mówił, że to jego prawdziwy dom, oraz swoją 'prawdziwą rodzinę'. Matka w końcu odnalazła to miejsce i zabrała tam syna. W owym domu mieszkało małżeństwo. Na końcu filmu się okazało, że mieli...
więcejSzukam filmu, który kiedyś oglądałam, nie kojarzę żadnego aktora grającego w nim, jedyne co pamiętam to fabuła. Akcja rozpoczyna się prawdopodobnie w ukraińskiej dzielnicy, gdzie mały chłopiec chcąc pracować dla 'mafii' zabija mężczyznę, który był winien im pieniądze. Potem akcja przenosi sie do czasu kiedy jest...