szukam filmów o złych (np. skorumpowanych itd.) policjantach.
m.in. filmu, który kiedyś widziałam na TVN: Policjant zatrzymuje kobietę mówiąc jej, że przejechała na czerwonym świetle/nie zauważyła znaku stop. Potem zaczyna ją nachodzić w jej domu. Więcej nie pamiętam.
Jestem wielkim fanem filmu Misiek w nowym jorku . I chce znać wasze zdanie na temat tego filmu . Napiscie co o nim myślicie
Szukam pewnego filmu z lat 90. Bohaterem był nastolatek zakochany w swojej nowej sąsiadce, którą grała jakaś znana blon aktorka, tylko niestety jej nazwisko wyleciało mi z głowy. Mniejsza z tym, generalnie ich związek całkiem nieźle się rozwijał, ale ona trafiła do zakładu psychiatrycznego. Pomógł jej uciec i wędrowali...
więcejKojarze film z lat 80 albo 90 i niestety znam tylko urywki fabuły. Pamiętam grupę uczniów albo studentów i jeden z nich znalazł w szafie butelkę z dziwnym płynem. O ile pamiętam pojawiła się wtedy grupka pajacow którzy mieli na pieńku z tym chłopakiem. I dla zabawy wlali mu ten płyn do ust. Koleś stracił przytomność i...
więcejChce poznać więcej waszych opinii o filmie Misiek w nowy jorku . Bo jestem wielkim fanem tego filmu i chce wiedzieć co inni o nim sadzą
Nie pamiętam szczegółów.Pewny starszy pan miał hotel.W tym hotelu mieszkał i w środku miał auto które później okazało się ze złota
Szukam filmu o trudnym związku, patologicznym i toksycznym, gdzie dwoje ludzi coś łączy, ale jednocześnie różnica charakterów często bierze górę w ich relacji i niszczą się nawzajem.
Będę wdzięczna za wszelkie tytuły ;)
Cześć, szukam informacji o filmie "Niezwykłe przyjaźnie", który dziś ( tj 17 lipca )był wyświetlany przed południem na kanale "Ale Kino+"
Widziałem tylko zakończenie filmu, które pokazywało wycieczkę jadącą autokarem krętą górską drogą, ponieważ kierowca niepewnie prowadził pojazd, pasażerowie zdecydowali się go...
Witam poszukuje filmu który oglądałem z 17-18 lat temu jako dziecko. Zostało mi w pamięci kilka urywkow. Film był na pewno animowany kojarzę jedynie to że były tam bodajże jakieś dzikie koty w zaroślach i i coś jakby Indianie a (chyba) zapamiętałem tylko tyle ciągle szukam tego ale nie mogę znaleźć :( bardzo proszę o...
więcejWitam. Szukam bajki (kreskowki, chyba pełnometrażowe ) Jedyne co mi się przypomina to,że wilki lub psy jeździły na motocyklach (chyba jakieś gangi)? I ze na końcu filmu spada martwy sęp w dół na śnieg. Wiem ze troszkę mało informacji ale to jedyne co kojarzę. Jeśli ktoś pamięta bardzo proszę o pomoc:)