Cześć wszystkim :)
szukam filmu o gościu, który porywa swoją siostrzenicę (z tego co pamiętam, wiem, że członka swojej rodziny, kobietę/nastolatkę) dla narządów, ponieważ jego własne dziecko jest chore i potrzebuje przeszczepu. O ile pamiętam to dziecko było na granicy śmierci i nie miało czasu czekać na przeszczep i...
Szukam jakiś filmów opowiadających o "wkraczaniu w dorosłość", ale nie głupich komedii w stylu american pie, ani też ckliwych romansideł jak szkołą uczuć.
Bardziej poszukuje czegoś podobnego do "zyc szybko umierac mlodo", czy "fandango".
Z góry dzięki za pomoc, ale najpierw sprawdźcie czy danego filmu nie...
Mam bardzo ważne pytanie... Jak myślicie czy i jak Moriarty przeżył strzał w tył głowy w 6 odcinku Sherlocka. Ja sam mam swoją teorie, dość banalną i ciekaw jestem co Wy o tym sądzicie... Osobiście myślę że Moriarty przeżył strzał którego tak naprawdę nie było ale już,podobnie jak panna młada z TAB nie żyje gdyż zabił...
więcejokoło 8 lat temu oglądałam film z koleżanką to był horror albo thriller nie pamiętamy tytułu ale pamiętamy, że w filmie była taka scena gdzie jakąś młodą kobietę wyciągnięto z jeziora dziewczyna ta chyba nie miała oka i była naga.Nie chodzi mi już nawet o ten film po prostu o sam fakt zeby zobaczyc ja jeszcze raz...
Dawno temu oglądałam film o ludziach, którzy ubiegali się o nowa pracę wszyscy kandydaci zostali zamknięci jakby w klasie kazdy miał kartke z ołówkiem i było kilka zasad których nie mogli robić jak złamali zostali od razu likwidowani a na tej kartce mieli napisać jakąś odp na wcześniejsze pytanie. Pamiętam ten film jak...
więcejWitam. Szukam fajnych filmów (thillerów/horror) w plenerze mogą być starsze max do 2013 ; ) Z góry dzięki!
Szukam tytułu filmu: splatają się losy dwóch rodzin. Zapracowany (chyba) prawnik z żoną i synem. Wciąż niemający dla nich czasu z powodu pogoni za pieniędzmi. Oraz nauczycielka, matka i żona chora na serce. Kobiety przyjażnią się i kiedy z powodu choroby nauczycielka nie może dłużej prowadzić zajęć zastępuje ją...
Witajcie!
Kiedyś oglądałem taką śmieszną komedie, był to film CHYBA francuski albo włoski (ale moge sie mylic)
Młody chłopak został wywalony ze szkoły i przymuszony do nauczania domowego i jakaś młoda nauczycielka żeby go zachęcić do nauki (bo miała mieć z tego jakieś profity) rozbierała się dla niego a on to...
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...
Witam wszystkich!
Poszukuję filmu, wydaje mi się że z 90' lub z początku 00'
Pamiętam tylko kilka scen, najważniejsza z nich jest jedna z ostatnich, prezydent USA lub jakiś agent grający jedną z głównych ról w filmie to kobieta o blond włosach dzwoni do prezydenta Rosji wpatrując się w ekran wbudowany w walizkę...