Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
szukam kilku filmów:
1) Scena przed lotniskiem: auto, w którym porywacze przetrzymują dziecko. Ojciec zdaje się ma kogoś zabić na lotnisku, bo inaczej zabiją dzieciaka. Scena z pucybutem, który czyści temu ojcu buty. Wiem, że ten pucybut odegrał tam ważną rolę.

2) Sensacyjny; klasyczna zemsta na...

Pierwszy film to wyprawa statkiem ktory utyka w lodzie, jeden z podroznikow jest fotografem
marynarze musza przeżyć az przyjdzie odwilz i beda mogli dalej ruszyc

drugi film opisuje pare czarnoskorych zlapanych w dzungli i wystawionych w zoo w klatce jako atrakcja zwiedzajacych

Oba filmy sa umiejscowione w XIX...

więcej

Poszukuje filmów/seriali gzie brzydka/"niewidzialna" DZIEWCZYNA zaczyna mieć związek z przystojnym/najpopularniejszym chłopakiem. Fajnie by było gdyby akcja działa się w liceum, a produkcja nie była niższa niż 2004 rok. Z tego typu to oglądałam "INNA" "The DUFF". Gatunek mi obojętny.

Szukam tytułu filmu polskiego, niestety wiele nie pamiętam.
Jest to dramat, opowiada historię fotografa, który robi zdjęcia wypadków samochodowych, na koniec jest jakiś wątek paranormalny chyba :-) ale nie pamiętam jaki. Więcej nie pamiętam niestety.
Kojarzę jeszcze, że film jest niskobudżetowy i nie grają tam znani...

więcej

Który z aktorów odgrywających Bona podoba wam się najlepiej.Według mnie to Sean Connery.

około 8 lat temu oglądałam film z koleżanką to był horror albo thriller nie pamiętamy tytułu ale pamiętamy, że w filmie była taka scena gdzie jakąś młodą kobietę wyciągnięto z jeziora dziewczyna ta chyba nie miała oka i była naga. Wiem że to mało ale bardzo mi zależy żeby znaleźć ten film. Z góry dzięki.

Najlepiej z jakimś przesłaniem

Polećcie jakiś "stary" film, coś ładnego, coś w stylu Sisi lub Przeminęło z wiatrem, widziałam też Zakochana Jane, Dumę i uprzedzenie ale mnie nie powaliło... coś o miłości bym sobie obejrzała. Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Szukam filmów/seriali, w których brzydka/"niewidzialna" DZIEWCZYNA zaczyna chodzić z najbardziej popularnym chłopakiem. Fajnie by było, gdyby akcja filmu/serialu działa się w liceum. Jego produkcja ma być powyżej 2004 roku. Oglądałam "INNA" i "DUFF"

Film oglądałam kilka lat temu i pamiętam z niego jedynie to, że główna bohaterka ucieka przed jakimś psychopatą i chowa się w miejskiej łazience/toalecie i cały film praktycznie tam spędza. Nie może uciec, bo on czeka na zewnątrz... :D Ciężko mi jest cokolwiek sobie przypomnieć, ale może to wystarczy, aby ktoś...