W dużym skrócie: O nieszczęśliwej miłośći, pewna para, zaczeło się gdy byli dziećmi, ciągle się rozstawała i wracali do siebie, dziewczyna zaszła w ciążę z innym, na końcu założyła własny hotel, przyszedł do niej i byli już szczęsliwi :)
hej :) szukam filmu w którym mężczyzna ma wypadek na (chyba) rafinerii w związku z tym powraca do rodzinnego miasta, gdzie dowiaduje się z listu że starszy pan który się nim opiekował gdy miał problemy nie żyje. Po wyjściu ze szpitala jedzie do domu tego dziadka, ponieważ coś po nim odziedziczył i spotyka swoją byłą...
więcejOd pewnego czasu szukam filmu, który leciał kiedyś w TV. Opowiadał o dziewczynie z takim kapeluszem w krowie łatki.. Śpiewała, a potem była w collegu i z tego co pamiętam pod koniec był jej występ w takim operowym stylu.. Kojarzy ktoś, coś?
Witam, wchodzę dziś na FW żeby ocenić film i zauważyłem że widok na stronie głównej w zakładce " najwyżej ocenione " jest od najstarszych filmów które oceniłem 7 lat temu a ja chce widzieć od "najnowszych" tak jak było , Jak to zmienić z powrotem? proszę o pomoc
1000 lat to niby dużo, a jest to tylko 50 20-letnich pokoleń.
A to jedynie 25 ustnych przekazów z dziadków na wnuczęta. A to z reguły dziadkowie opowiadają jak ta dawniej bywało. 25 przekazów ustnych "głuchego telefonu" może zniekształcić obraz przeszłości, ale też z łatwością oddać emocjonalny rys danego...
Film o czerwonych bucikach. Zapracowany adwokat (czy jakoś tak), nie ma czasudla rodziny. Jegolosy splatają się za pośrednictwem właśniee czerwonych pantofli z umierającą nauczycielką. Nauczycielka umiera w noc wigilijną zaraz po tym jak syn kupił jej w prezencie wymażone czerwone pantofle.
Za chiny ludowe nie moge sobie przypomniec tytulu 1 filmu ;p . Akcja filmu dzieje sie w sredniowieczu i jest o grupce rycerzy i 1 mlodym zakonniku ktorzy maja eskortowac czarownice do jakiegos zakonu.Po drodze docieraja do jakiegos klasztoru gdzie mnisi sa opetani i chca zabic podroznych. Z biegiem akcji dowiadujemy...
więcej
Szukam filmu, przez który będę miał zdziwienie i tytułowego "majndfaka" przez nieoczekiwanie zwroty akcji oraz zaskakujące zakończenie.
Chodzi mi o coś jak Who am I. - Niby już wszystko wiesz, ale tak naprawdę nic nie wiesz i wszystko się okazuje kłamstwem.
Hej, mam sprawę czy kojarzycie taki film o dwóch chłopakach i jeden z nich przeżywał rozłamke bo zerwała z nim dziewczyna i oni wyjechali na wakacje i został barmanem chociaż nic na początku nie umiał i zakochał się w dziewczynie tam. Jego wujek sprowadzal wszystkie dziewczyny i mieli zakład kto więcej razy będzie...
Witam,
Kiedyś oglądałem film (podejrzewam, że był to horror) gdzie jacyś ludzie byli w środku lasu w jakiejś drewnianej chacie i straszył czy nawet zabijał ich duch/zjawa/ demon w postaci młodego chłopaka, ale na końcu okazało, że on im tak jakby chciał pomóc i jak oni odjeżdżali stamtąd to inny duch/zjawa/demon w...