Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Serial pochodzi z lat 90-tych, bądź początek lat dwutysięcznych produkcji amerykańskiej o tematyce sci-fi. Cechy charakterystyczne: Dziewczyna zatrzymywała czas dotykając dwa wskazujące palce. Dotykając osobę "ożywiała wybraną osobę", klaskając uruchamiała czas. Kontaktowała się z obcą cywilizają (prawdopodobnie z...

Poszukuje teledysku,w którym jakiś murzyn(chyba ksiądz) odprawiał egzorcyzmy w kościele.Pamiętam jedynie ,że była bardzo schizowa.Co to było?

Witam. Mam takie pytanie odnośnie napisów w filmie. Otóż jakiś czas temu byłem w kinie na Nienawistnej Ósemce i teraz się zastanawiam czy jeżeli kupię płytę z filmem to będę miał te same napisy czy będzie to już przerobiona wersja? Zależałoby mi żeby były takie same ponieważ to tłumaczenie według mnie było bezbłędne. Z...

więcej

siemka szukam dwóch filmów

1 Western
Koleś znajduje rannego indianina, a ten mu zdradza że w górach jest złoto Apaczów, koleś udaje że go to nie interesuje, ale napotyka się na bandę jednego jednego złego kolesia wraz z, indianinem i takią indianką co się w nim zakochała i uprowadzili mu dziewczynę i kazali...

Hej szukam tytułu filmu. Niestety pamiętam tylko jedną scenę. Pod koniec są pokazane losy bohaterów. Jeden z bohaterów założył sektę, ale gdy pod koniec wszyscy mieli wypić cyjanek, tylko jeden z bohaterów to zrobił, a reszta sekty zrezygnowała po jego śmierci.

Witam. Poszukuję pewnnego filmu z gatunku horror/thriller. Niestety pamiętam tylko skrawki filmu, które tak zapamiętałam: młody mężczyzna prowadzi studium nad fobiami ludzkimi I zamyka obiekty swoich badań w pomieszczeniach, które kameruje. Z tego co pamiętam chce on "pomóc" obiektom przezwyciężyć swoje lęki. Jednym z...

więcej

Co myślicie o wszystkich filmach Sci-Fi przez ostatnie 10 lat?
Podam to na przykładzie kilku filmów, gdzie najlepszym przykładem będzie chyba Władca Pierścieni.
Oglądając Drużynę Pierścienia w 2001 byłem wbity w fotel. Wszystkie postacie wyglądały naprawdę dobrze i pozwalały widzowi odczuć ten realizm. Wszyscy mogli...

więcej

użytkownik usunięty

Bodajże w jakims eksperymencie stworzyli 7 klonów. Jeden z nich był tylko dobry. Jeden z nich był gwałcicielem.Film maxymalnie z roku 2007

użytkownik usunięty

Małżeństwo ma syna który chyba ginie w wypadku samochodowym. A że oni tak kochali tego syna robią klona z niego.Wiem ze to horror lub thriller

Dziś oglądałam Przyjaciół i uśmiech Rachel, skojarzył mi się z jakimś aktorem, ale nie potrafię sobie przypomnieć do jakiego? mam gdzieś w głowie twarz tego aktora ale baaardzo mgliście. Może Wy się pobawicie w skojarzenia? :)