Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie mogę przypomnieć sobie tytułu filmu kiedyś go widziałem i pamiętam tyle z niego ze : Młody deweloper biznesmen ma wujka który jest głową mafii ten wujek jest starszy i długo nie gra w filmie bo gdzieś na początku prosi tego młodego o to by po jego śmierci za joł jego kolegami i ten wuj umiera w urodziny na serce...

więcej

Pamiętam, że kiedyś oglądałam film, chyba o muszkieterach. Była tam dziewczyna, która udawała chłopaka i pamiętam moment, gdy jeździli w koszulach w lesie. Kojarzy mi się jeszcze scena walki w knajpie i wtedy jeden z walczących jedzie po stole prosto w piersi jakiejś kobiety. Nie mam pojęcia czy to momenty z tego...

Moi drodzy piszę do Was, gdyż mam problem z przypomnieniem sobie tytuły filmu, więc postaram się go z lekka opisać. Mianowicie głównym bohaterem jest chłopak (nastolatek), który mieszka na przedmieściach jakiegoś mafijnego terytorium w NY. Mieszka sam. Pewnego dnia przychodzi do sąsiadki (koleżanki, która mu się...

Witam poszukuje filmu który oglądałem parę lat temu,więc dużo nie pamiętam.
Wiem że gonił ich latający potwór/ptak i oni uciekali chyba kamperem.
Tylko tyle pamiętam ptak/potwór był ogromny

Szukam jednego filmu;

Film o żołnierzu który powinien nie żyć. w haloween żołnierz dołącza się do pewnej rodziny w ktorej jest matka corka i brat, nastolatki, żołnierz nie mial dowodu osobistego tylko nieśmiertelniki, scena w ktorej na imprezie na ktorej byl z corką matki, pobil sie na tej imprezie z jakims typem...

więcej

Dziewczyna chcąc przetestować wierność swojego chłopaka zamyka się w pokoju z lustrem weneckim. W środku okazuje się, że nie wzięła klucza (wypadł jej) i nie może się wydostać. Horror albo thriller.

Witam,
w drugiej połowie zeszłego roku TVP2 w sobotnie poranki nadawała superciekawy dokument (prawdopodobnie produkcji BBC) o rozwoju dzieci.
Przy pomocy różnych ćwiczeń z maluchami określano w jakim wieku nabywają poszczególne umiejętności i potrafią odróżnic różne rzeczy, przykładowo gdy dano dzieciom dwie lalki...

więcej

Chodzi mi o filmy tj. WILK Z WALL STREET, 21, THE SOCIAL NETWORK, ZŁAP MNIE JEŚLI POTRAFISZ. O mądrych oszustach. Tylko żeby byli fajnie aktorzy xd

Szukam jednego filmu;

Film o żołnierzu który powinien nie żyć. w haloween żołnierz dołącza się do pewnej rodziny w ktorej jest matka corka i brat, nastolatki, żołnierz nie mial dowodu osobistego tylko nieśmiertelniki, scena w ktorej na imprezie na ktorej byl z corką matki, pobil sie na tej imprezie z jakims typem...

więcej

Szukam jednego filmu;

więcej