Starszy brat i młodsza siostra mieszkają z ojcem, gdy ten umiera na budowie to siostrą ma się zaopiekować ciotka a pełnoletni brat ma sobie poradzić sam, jednak gdy dowiaduje się o kwocie jaką ojciec przepisał na córkę w spadku chce walczyć o prawa nad siostrą dla pieniędzy. Pomoże mi ktoś? Jaki to tytuł filmu? Z tego...
więcej
Szukam filmu - thriller lub horror. Kobieta wprowadza się do domu, pomaga jej przypadkowo poznany chłopak. On zaczyna ją prześladować, włamywać się do jej mieszkania itd.Nie wiem czy ona go zabija ale chyba na końcu okazuje się, że chłopak był bliźniakiem lub trojakiem czy coś takiego.
Z góry dziękuje.
Szukam filmu w którym naziści sprowadzają z piekła Hellboya, a Amerykanie tworzą do walki z nim Kapitana Amerykę.
Witam. Proszę o pomoc w znalezieniu filmu dokumentalnego o Czarnobylu, w którym głównie prezentowane były wiersze (mocno białe żeby było ciekawiej:P). Kiedyś był na pewnej popularnej stronie z filmami, a teraz go nie ma, może ktoś się z nim spotkał :)
Zamieszczę tu fragment, może ktoś po nim zidentyfikuje :):
"nasz...
Hej :D Podzielicie się ze mną dobrymi filmami o tematyce "obsesja" z gatunku thriller? Chodzi mi o takie podobne do "Chłopak z sąsiedztwa" (2015), "Obsesja" (2009), "Zauroczenie" (2013). Z góry dziękuje :D
Oglądałam ten film kiedy byłam jeszcze dzieckiem, miałam jakieś 11-12 lat (rok 2003-2004) i oglądałam go z koleżanką z płyty DVD. To był horror o dziewczynie (17-18 letniej) która wraz z rodzicami sprowadziła się do nowego domu. Z wyglądu głównej bohaterki pamiętam, że miała rude włosy. Po pewnym czasie zaczął ją...
Kilka lat temu oglądałem jakiś chyba thriller. Jedyne co pamiętam, to to, że czyjeś zwłoki
zamurowano w schodach. Kojarzy ktoś ten film?
Szukam również jakiś filmów, które są połączeniem horroru i thrilleru.
Może ktoś oglądał? W wakacje na kablówce oglądałam taką komedię, która opowiadała o dziewczynie która pracowała w księgarni czy w kawiarni oraz studiowała historię sztuki.Był tam pewien chłopak, który okazał się kuzynem jej przyjaciółki i mu nie szło na tym kierunku, w ogóle nie rozumiał sztuki i ta dziewczyna mu...