Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film prawdopodobnie mitologiczny starej daty ale w kolorze
to co pamiętam to dwa posągi chyba Sfinksy / Chimery strzegące bramy , a jeżeli ktoś próbował przejść to strzelały z oczu czymś na kształt laserów
tyle pamiętam

Siemka
Mam pytanie, kojarzy ktoś taki film, niestety nie pamiętam tytułu liczę na was może ktos pamięta,
Chodzi o to że byli dwaj bracia i jeden pracował w banku rozwolili pieniądze a drugi sprawiał mu problemy, i w końcu przewoźnicy zrobili plan żeby ukraść największą pule która będzie przewieziona,
Liczę na pomoc...

więcej

Witam
Szukam filmu w ktory (nie jestem.pewien) był chłopak z ulicy grał na jakimś instrumencie, był chyba w Paryżu i spotkała go dziewczyna która umiała śpiewać pięknie i się zakochali, później coś ich rozlaczylo by na koniec filmu znów na.siebie trafili,
Pomoże. Ktoś? ??

Szukam filmu lub serialu który leciał parę lat temu w tv

Pamiętam scenę z tego filmu że Mężczyzna goni kobietę na koniu przez pole, plantację gdy ją dogania rzuca się na nią i wiadomo co robi. Pamiętam że ta kobieta zbierała jakieś owoce lub coś

Ktoś może kojarzy, w ktorym filmie z Eddim Murphy'm, było łóżko ktore rozkładało się poniciśnieciu włącznika zamontowanego na podłokietniku?
Ogłądnąłem przewijając, co prawda, księcia i gliniarza ale nie natrafiłem na tą scenę.
Pamiętam że była ona bardzo krótka.

Moi drodzy w zeszłym roku oglądałem film (prawdopodobnie w HBO) produkcji amerykańskiej, który opowiadał 3 lub 4 oddzielne historie osób, które borykały się z zaburzeniami psychicznymi. Pamiętam, że historie przedstawiały: komika, który miał ciężką depresję; nastolatkę z zaburzeniami osobowości; kobietę - żołnierza,...

więcej

Lub mógł być...

Nie pamiętam wielu szczegółów jedynie końcówkę jest to dośc stary film oglądałem go na VHS jeszcze.

Słuchajcie kochani, szukam filmu, widziałam go 10 lat temu albo dalej. Jestem na 90 % pewna, ze gra tam C. Ricci z tego co pamiętam akcja dzieje się w jakimś miasteczku i jest tam ksiądz, giną ludzie w taki sposób jak pokazują jakieś stare zdjęcia. np na zdjeciu jest gość który ma rysę nad głowa i potem własnie jakoś...

więcej

Niestety nie oglądałem filmu do początku ale mniej więcej pamiętam "o co chodziło". Było dwóch dobrych kumpli którzy podróżowali w poszukiwaniu, i tu nie jestem do końca pewny, ale chyba ojca jednego z nich. Podczas podróży spotkali dziewczynę, która bardzo sie spodobała jednemu z nich. Niestety dziewczynie od początku...

więcej