Film prawdopodobnie mitologiczny starej daty ale w kolorze
to co pamiętam to dwa posągi chyba Sfinksy / Chimery strzegące bramy , a jeżeli ktoś próbował przejść to strzelały z oczu czymś na kształt laserów
tyle pamiętam
Siemka
Mam pytanie, kojarzy ktoś taki film, niestety nie pamiętam tytułu liczę na was może ktos pamięta,
Chodzi o to że byli dwaj bracia i jeden pracował w banku rozwolili pieniądze a drugi sprawiał mu problemy, i w końcu przewoźnicy zrobili plan żeby ukraść największą pule która będzie przewieziona,
Liczę na pomoc...
Witam
Szukam filmu w ktory (nie jestem.pewien) był chłopak z ulicy grał na jakimś instrumencie, był chyba w Paryżu i spotkała go dziewczyna która umiała śpiewać pięknie i się zakochali, później coś ich rozlaczylo by na koniec filmu znów na.siebie trafili,
Pomoże. Ktoś? ??
Szukam filmu lub serialu który leciał parę lat temu w tv
Pamiętam scenę z tego filmu że Mężczyzna goni kobietę na koniu przez pole, plantację gdy ją dogania rzuca się na nią i wiadomo co robi. Pamiętam że ta kobieta zbierała jakieś owoce lub coś
Ktoś może kojarzy, w ktorym filmie z Eddim Murphy'm, było łóżko ktore rozkładało się poniciśnieciu włącznika zamontowanego na podłokietniku?
Ogłądnąłem przewijając, co prawda, księcia i gliniarza ale nie natrafiłem na tą scenę.
Pamiętam że była ona bardzo krótka.
Moi drodzy w zeszłym roku oglądałem film (prawdopodobnie w HBO) produkcji amerykańskiej, który opowiadał 3 lub 4 oddzielne historie osób, które borykały się z zaburzeniami psychicznymi. Pamiętam, że historie przedstawiały: komika, który miał ciężką depresję; nastolatkę z zaburzeniami osobowości; kobietę - żołnierza,...
więcejSłuchajcie kochani, szukam filmu, widziałam go 10 lat temu albo dalej. Jestem na 90 % pewna, ze gra tam C. Ricci z tego co pamiętam akcja dzieje się w jakimś miasteczku i jest tam ksiądz, giną ludzie w taki sposób jak pokazują jakieś stare zdjęcia. np na zdjeciu jest gość który ma rysę nad głowa i potem własnie jakoś...
więcejNiestety nie oglądałem filmu do początku ale mniej więcej pamiętam "o co chodziło". Było dwóch dobrych kumpli którzy podróżowali w poszukiwaniu, i tu nie jestem do końca pewny, ale chyba ojca jednego z nich. Podczas podróży spotkali dziewczynę, która bardzo sie spodobała jednemu z nich. Niestety dziewczynie od początku...
więcej