Usłyszałam dziś na filmie imię livaja, no i zaczęło mnie męczyć z jakiego filmu, czy z jakiej bajki znam to imię,najpierw myślałam że z Niekończącej się opowieści, ale nie :(
Szukam w pamięci i mam gdzieś na końcu zwojów mózgowych, ale przebić się przez swoją sklerozę nie mogę, pomóżcie!
Z parę lat temu oglądałam film o młodych ludziach, niektórzy byli chyba licealistami, którzy zbudowali bombę atomową.
Bohaterką była młoda dziewczyna, która była mocno zszokowana, że jak ona potrafi zbudować bombę to inni też. Pomagał jej znajomy haker, który włamując się na konto firmy chemicznej zmienił adres...
Szukam filmu, który oglądałem kilka lat temu. Nie pamiętam tytułu ani aktorów
Jedyny element jaki pamiętam polegał na tym, że dwoje (chyba) detektywów wspinało się w jakiejś szopie po wysokiej pionowej drabinie. Dzięki niej dostali się do platformy na której urządzony był dziecięcy pokój. Za tapetą znaleźli narysowane...
Chodzi mi o pierwsze zdjęcie po lewej stronie u góry (kobieta (czy to Eva Mendes?), mężczyzna, papierosy). http://vod.pl/stowarzyszenie-nowe-horyzonty-kolekcja
Mało pamiętam, bo oglądałam go dość dawno. Wiem, że była tam brunetka którą ktoś ścigał, pewnie policja. Może była podejrzana za zabójstwo. Bo jej chłopak, albo chłopak, którego znała gdzieś zniknął. Chyba pobili go jej koledzy i wsadzili gdzieś do jaskini gdzie powoli umiera. Czas mu się kończy. Policja szuka ciała. A...
więcej
Witam.
Jakieś ponad 30 lat temu oglądałem film, w którym była taka scena.
W jaskini facet (Bóg?) zdmuchiwał świece (jedną z wielu palących się) i wtedy ktoś na ziemi umierał?
Nie daje mi spokoju z jakiego to moglo być filmu i chetnie bym go znowu obejrzał ;)
Zna ktoś może co to za film?
Porwali kobietę i ja przetrzymywali.Mężczyźni chcieli aby ta kobieta pomogła im znaleźć jej męża, było coś tak że oni nagrywarli jego rozmowy i ona potem musiala je słuchać i coś tam było z szczekaniem psa i gwizdkiem i na końcu ona chyba zabiła tego męża:)
Witam. Czy kojarzy ktos film w ktorym chyba niemcy przeprowadzali jakies eksperymenty na ludziach czy dzieciach w szpitalu psychiatrycznym. Pamietam, ze byla tam chyba przyjazn miedzy chlopcem i dziewczynka, ktorzy siedzieli w osobnych celach i po latach ten chlopiec wyrosl na jakiegos mutanta przez te eksperymyment i...
więcej