Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ogladalem kiedys taki film to byl chyba dramat akcja toczy sie w szkole pewna nauczycielka matematyki jest gnebiona psychicznie przez swojego meza ktory także uczy w tej szkole Matka dziewczyny doradza jej zabicie go maja doskonala okazje po balu odwozą pijanego nauczyciela do domu dusza go a cialo zawijaja w zasłone...

więcej

go filmu juz 5 lat

żona ginekologa,który popełnił samobójstwo oskarżony o molestowanie pacjentek zatródnia się jako opiekunka u jedniej z jego byłych pacjentek i planuje zemstę.

ktoś coś ??/ proszę o odpowiedz

użytkownik usunięty

Witam bardzo dlugo szukam filmu ktory ogladalem w dziecinstwie. Napisze wszystko co pamietam wiec to byl horror w ktorym glowny bohater pod wplywem traumatycznych wydarzen zaczal widziec duchy i normalnie zyl nie przejmowal sie tym do dnia w ktorym zaczal widziec smierc z kosa ktora wspinala sie po domach i dachach...

Cześć,
mama mnie męczy ostatnio o film, który kiedyś widziała. Oczywiście nie zna tytułu, aktora, nic.
Niepełnosprawny facet jest ogrodnikiem. Właściciel ogrodu musi wyjechać i każę mu zająć się ogrodem. Niepełnosprawny ogrodnik chce schować wszystkie kwiaty do domu bo twierdzi, że nadciąga burza. Inni pracownicy się z...

więcej

Witam. Pare lat temu oglądałam ten film, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Główną bohaterką jest nieśmiała dziewczyna(mniej więcej czternastoletnia), która jedzie na jakiś obóz przetrwania. Tam jej się nie podoba, zostaje pozbawiona ubrań na sobie i pozostawiona na jakiejś wyspie na noc. Trafia do domku, w którym...

więcej

Widziałem z nim kilka filmów, jest z górnej półki znanych aktorów ale za nic nie mogę sobie przypomnieć jego imienia. Zazwyczaj gra w filmach akcji, biały, przystojny, średnie włosy, nie dam rady przytoczyć aktorów z kim grał bo zapomniałem.

Ogladalem dawno na kasecie vhs i pamietam tylko jeden fragment filmu, jak chlopcy (albo nastolatkowie) podgladali nagie dziewczyny i cytat jednego znich "Ale ma mech" ;)
Pomozcie mi odnalezc tytul tej komedii :)

Witam, polećcie mi moi drodzy jakiś film o wulkanach, coś co trzyma w napięciu, z góry wielkie dzięki :) :)

Nie chodzi mi o serial "Sześć stóp pod ziemią"